Tarih: 10.06.2016 16:42

Şehit Polisin Cenaze Töreninde Tekmeli,Yumruklu Kavga !

Facebook Twitter Linked-in

Mardin Midyat'ta İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bombalı araçla saldırıda şehit olan polis memuru Nefize Özsoy'un cenaze namazı Edirne Selimiye Camii'nde kılındı. Şehit polise veda etmek için büyük bir kalabalık camide toplandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP genel başkan adaylarından Meral Akşener de şehidin cenazesine katıldı. Akşener şehidin babası Musatafa Çetin'e sarılarak gözyaşı döktü. Kılıçdaroğlu şehidin ailesine başsağlığı diledi.

KILIÇDAROĞLU'NA KALABALIK BİR GRUP EŞLİK ETTİ

Kemal Kılıçdaroğlu'na milletvekilleri ve CHP'li yöneticilerden oluşan kalabalık bir CHP'li grubun da eşlik etmesi dikkat çekti. Kılıçdaroğlu cenaze namazında şehidin babası Mustafa Çetin ve CHP'li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile yan yana saf tuttu.

CENAZE NAMAZININ ARDINDAN KAVGA ÇIKTI

Özsoy'un cenaze namazının ardından gerginlik yaşandı. Edirne Belediye Başkanı CHP'li Recep Gürkan'ın bugün için özel olarak görevlendirdiği bir grup genç ile cenazeye katılanlar arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma arbedeye dönüştü. Olayda tekmeler, yumruklar havada uçuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —