Tarih: 05.03.2021 07:20

Şehit haberleri yürekleri dağladı Ünlü isimlerden Bitlis paylaşımları

Facebook Twitter Linked-in

Bitlis'te meydana gelen helikopter kazasında 11 askerimiz şehit olurken, 2 askerimiz de yaralandı. Tüm Türkiye'yi yasa boğan acı haberin ardından ünlü isimler de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla duygularını ifade etti.

Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde askeri helikopter düştü. Kazanın ardından açıklama yapan Milli Savunma Bakanlığı, 11 askerimizin hayatını kaybetti, 2 askerimizin de yaralandığını açıkladı. Acı haberin ardından ünlü isimler de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla duygularını ifade etti.

OKTAY KAYNARCA

"Kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun"

SİBEL CAN

"Bitlis Tatvan'da gerçekleşen helikopter kazasında şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim. Allah ailelerine dayanma gücü versin"

CÜNEYT ARKIN

"Bitlis'in Tatvan ilçesi yakınlarında askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun.

BERNA LAÇİN

"Korgeneral Osman Erbaş’ın da içlerinde bulunduğu 11 Şehidimiz var. Allah dayanma gücü versin ülkemize. Başımız sağolsun Ben asker kızıyım, çocukluğumdan beri hayatta en çok şehit haberi yakar canımı. 'Son olsun' diyedir dualarım. Ailelerine sabırların en büyüğünü versin Rabbim. Ruhları şâd olsun"

SEDA SAYAN

"Başımız sağolsun Allah yaralı askerlerimize şifa versin"

HADİSE

"Bitlis'te meydana gelen helikopter kazasında şehit olan dokuz askerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum."

ALİŞAN

"Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Başımız sağolsun."

MURAT BOZ

"Bitlis Tatvan'da askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Başımız sağolsun."

DOĞA RUTKAY KAMAL

"Şehit olan askerlerimize ,Allah’tan rahmet,ailelerine ,yakınlarına ve ülkemize başsağlığı diliyorum....Her şehit haberinde gelen o kederle, acımızı paylaşıyorum...

HAKAN HATİPOĞLU

"10 şehidimiz var. Çok üzücü Allah ailelerine sabır versin. Evladı olunca insan daha iyi anlıyor. Allah mekanlarını cennet eylesin. Yaralı kardeşlerimize de acil şifalar. Türk milletinin başı sağolsun. Çok üzgünüm.

MAZHAR ALANSON

"Şehitlerimize Allah'tan rahmet dileriz"

MUSTAFA CECELİ

"Tatvan'da askeri helikopter kazasında dokuz şehidimiz, dört yaralımız var. Milletimizin başı sağolsun."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —