Tarih: 31.12.2011 11:15

"Şehit aileleri bize emanet"

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Valisi Ercan Topaca ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, şehit er Hüseyin Güldal’ın babası Mustafa Güldal’ı ziyaret etti. Hatırlanmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen şehidimizin babası, bu ziyaretlerle moral bulduklarını ifade etti.

 

ŞEHİT ER GÜLDAL’IN AİLESİ

Vali Topaca ile Başkan Karaosmanoğlu’nun Karamürselli şehit er Hüseyin Güldal’ın Yalakdere’de yaşayan ailesine ziyaretinde AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Ahmet Türkel de hazır bulundu. Karamürsel Kaymakamı Celil Ateşoğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette Milletvekili Şeker, Vali Topaca ve Başkan Karaosmanoğlu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehit ailelerini yalnız bırakmayacaklarını söyledi.

 

ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİSİNİZ

‘’Şehit ailesi, şehit babası, şehit annesi olmak madalyadır’’ diyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Şehit aileleri, bize şehitlerimizin emanetidir’’ şeklinde konuştu. Şehidimizin babası Mustafa Güldal, ‘’Bizi ilk günden itibaren yalnız bırakmadığınız ve destek olduğunuz için teşekkür ediyorum. Ziyaretiniz bize moral verdi’’ dedi.

 

ŞEHİDİN ADI OKULA VERİLECEK

Öte yandan Vali Topaca ile Başkan Karaosmanoğlu, Karamürsel’de yapımı devam eden 4 Temmuz İlköğretim Okulu’na şehidimizin adının verileceğini söyledi. Yeni öğretim döneminde Karamürsel’in en büyük okulunun adının 4 Temmuz Şehit Er Hüseyin Güldal İ.Ö.O. olacağını ifade eden Vali Topaca ile Başkan Karaosmanoğlu, şehitlerin adının yaşatılacağını aktardı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —