Tarih: 16.08.2012 16:56

Şehirler arası yolda heyelan tehlikesi!

Facebook Twitter Linked-in

CHP Yenişehir Belediye Meclis Üyesi Şenol Ersoy, Rüştiye Köyü Muhtarı Yener Karadan ve CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Çatçat ile birlikte İnegöl-Ankara Karayolu üzerinde Osmaniye köyü mevkiinde 2 ayrı bölge yaşanan heyelanı inceleyen CHP İlçe Başkanı Turhan Neşe, "Yetkilerimizi göreve davet ediyoruz. Osmaniye Köyü tabelasının olduğu bölge de büyük bir heyelan oldu. Büyük bir kütle olarak taş ve koca bir duvar, bu yolu kullanan vatandaşlarımız için çok ciddi tehlike oluşturuyor.

 

 

 

Buradaki yapı önümüzdeki sonbahar döneminde yağışların artmasıyla inanın bir büyük yolcu otobüsünü, beraberinde birkaç aracı altına alacak şekilde büyük bir heyelan yaşayabiliriz. Biz İnegöl'ün yöneticileri olarak bunun altında eziliriz. Burada bir vatandaşımızın ölümlü bir kaza yaşamasının bedeli bize çok ağır gelir. Bunu yaşamamak için ben Milletvekillerimizi, hükümeti ve Bakanları özellikle Karayollarıyla ilgili Bayındırlık Bakanını göreve davet ediyorum" dedi.

 

 

 

Osmaniye Köyü mevkiindeki duble yol çalışmalarını üstlenen müteahhide bir an önce müdahale edilmesi gerektiğine söyleyen Neşe, "Artık her şeyin rant hesabı içerisinde olduğu bir dönem de gelsinler, görsünler. 10 santimlik çürümüş betonların atıldığını hep birlikte tespit ettik. Bunu basın yoluyla halkımızla paylaşıyoruz. Yetkilileri göreve davet ediyoruz. Umuyorum, yetkililer de buradaki heyelanla ilgili bir çalışma başlatarak, kayan kütleyi bir an önce kaldırır ve yolu trafiğe açarlar" şeklinde konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —