Tarih: 23.07.2019 09:44

Sedat Peker ile Lütfü Türkkan arasında gerginlik

Facebook Twitter Linked-in

İyi Parti Kocaeli Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan, geçtiğimiz günlerde Sedat Peker ile ilgili bir tweet attı. İyi Partili Lütfü Türkkan, Sedat Peker’in Niğde’ye gelişiyle ilgili hazırlanan bir afişi eleştirdi.

Söz konusu afişte 15 Temmuz’un ana karakterlerinden, darbeciler tarafından şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir Sedat Peker yanyana basılmıştı. Afişte Sedat Peker’in 20 Temmuz Cumartesi günü Ömer Halisdemir’in kabrine yapacağı ziyaretin duyurusu yapılmıştı.

İyi Partili Lütfü Türkkan işte bu afişi hedef alarak, “Bu ülkenin iflas eden sadece ekonomisi değil, değerleri de, devlet aklı da, devlet edebi de adabı da iflas etti. Tüm bunları toparlamamız ciddi vaktimizi alacak” ifadelerine yer verdi.

Sedat Peker bu paylaşıma cevabını yine aynı sosyal medya platformundan yani Twitter’dan verdi. Lütfü Türkkan’ı da etiketleyen Sedat Peker, “Sayın milletvekili Lütfü Türkkan, Müslüman kardeşlere terör örgütü, Mescid-i Aksa davasına Ortadoğu bataklığı bir kişinin Türkiye’de milletvekili olması bence gerçek ayıptır. Yani o ayıp sizsiniz. Cennet mekan Mursi’nin şehit kanı sizin ellerinize yapışmıştır” diyerek cevabını verdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —