Tarih: 28.04.2016 08:45

Sedaş'ta teknolojik dönem

Facebook Twitter Linked-in

SEDAŞ’ın elektrik dağıtım hizmetlerinde sürdürülebilir müşteri memnuniyeti sağlayacak 'Mi4biz' bilişim alt yapısıyla, her konu başlığında ayrı bir süreç tasarlanabilmesine ve her sürece farklı eskalasyon süreleri tanımlamasına da olanak sağlıyor.

HİZMETE HIZ KAZANDIRIYOR
SEDAŞ, müşteri hizmetleri süreçlerinde de bilişim teknolojilerini kullanarak Müşteri İlişkileri Yönetimi (MİY) sistemi ile yeni bir çığır açıyor. Bu sistemle müşteri hizmetlerine hem hız kazandırıyor hem de daha kaliteli hizmet için tüm iletişim süreçlerinin kayıt altına alınmasını sağlıyor. SEDAŞ’ın, Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerinde bulunan Müşteri Hizmetleri Merkezleri'ndeki müşteri temsilcileri, tüm talepleri aynı sistem üzerinden yönetiyor, ilgili departmanlar arasında evrak ve bilgi akışını tek program üzerinden sağlıyor. MİY sistemi, müşterilerinden gelen arıza ve kaçak ihbarları ile talep ve önerilerin ilgili birimlere iletilmesini, sorunun çözümlenmesini, müşteriye geri dönüş yapılmasını ve müşterilerin iletişim kayıtlarına ait raporların alınmasına imkân sağlıyor.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
Müşteri dostu bir bilişim programı olan MİY sistemi, çoklu kanal müşteri hizmetleri, kullanılan sistemlerde entegrasyon, anlık veri analizi, raporlamalar, yönetmeliklere uyum ve sertifikasyon, deneyim ve bilgi bankası hizmetleri veriyor. MİY sistemi, müşterilerin yanı sıra çalışanların kendi süreçlerini yönetirken ihtiyaç duydukları hizmet taleplerini de iletebilecekleri bir alan olarak konumlanıyor. Bundan böyle tüm müşteri talep ve önerilerini tek kanaldan, en etkin şekilde, bilişim programları üzerinden yönetecek olan SEDAŞ, MİY sistemini çalışanlar tarafından da kullanılmasını sağlıyor. MİY üzerindeki Müşteri Hizmetleri, Çağrı Merkezi, İdari İşler Yardım Masası, ICT Yardım Masası ve Evrak Kayıt sekmeleri ile çalışanların taleplerinin alınması sağlanıyor. SEDAŞ’ın elektrik dağıtım hizmetlerinde sürdürülebilir müşteri memnuniyeti sağlayacak 'Mi4biz' bilişim alt yapısıyla, her konu başlığında ayrı bir süreç tasarlanabilmesine ve her sürece farklı eskalasyon süreleri tanımlamasına da olanak sağlıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —