Tarih: 05.05.2016 10:00

SEDAŞ’ta heyecan dorukta

Facebook Twitter Linked-in

SEDAŞ’ın, Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerindeki üniversitelerle işbirliği geliştirerek, öğrencilere katma değer sağlamayı ve geleceklerine yatırım yapmayı hedeflediği Proje Fikri Yarışması’nda ön değerlendirmeler yapılıyor. Ön değerlendirmeyi geçen projeler, 05 Mayıs 2016 tarihi itibariyle sedas.com web sayfasında yayımlanacak. 
PROJE FİKRİ YARIŞMASI
SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, elektrik dağıtım sektöründe SEDAŞ’ın AR-GE çalışmaları için üniversiteliler ile işbirliği yapmasında etken rol oynayan ve bu yıl ilkini gerçekleştirdiği 'Proje Fikri Yarışması'nın sürdürülebilir olmasını hedeflediklerini belirterek, "Bu projeye destek veren üniversitelerimizin değerli yöneticileri ve akademisyenlerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.
 
ÖDÜL TÖRENİNE AZ KALDI
Enerjinin üretiminde, iletiminde, dağıtımında, çevre ile uyumunda ve enerjide iş güvenliği alanlarında yeni proje fikirlerinin yarıştığı, “Toplum İçin Yeni Teknolojiler” temasıyla öğrencileri proje fikri üretmeye teşvik eden  ve sürdürülebilir olması hedeflenen SEDAŞ’ın Proje Fikri Yarışması kapsamında gözler 11 Mayıs’a çevrildi. Başvuruda bulunan öğrencilerin projeleri, Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ), Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Kocaeli Üniversitesi (KOÜ), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ), Düzce Üniversitesi (DÜ) akademisyenleri ve SEDAŞ yöneticilerinin oluşturduğu kurulda değerlendirilecek. Başarılı bulunan projelerin sahipleri, jüri önünde projelerinin tanıtımını yapacak ve düzenlenecek törende ödüllerini alacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —