Tarih: 30.06.2017 10:51

SEDAŞ, çileden çıkarıyor!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze bölgesini elektrik dağıtım şirketi olan SEDAŞ, bölgenin ortak şikayet noktası oldu. Zamansız ve anlamsız yaşanan elektrik kesintileri, vatandaşı çileden çıkarıyor.

Gebze, Çayırova, Dilovası ve Darıca'da sık sık yaşanan elektrik kesintileri ya da arızalar nedeniyle tepki toplayan SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş), vatandaşları ve esnafı adeta bıktırdı.

HANGİ ÇAĞDA YAŞIYORUZ?

Yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili bir çok gazetemize ulaşan vatandaşlar, devlet yetkililerinin ya da siyasilerin bu konuda bir çözüm üretmesini istedi. Yaşanan elektrik kesintileri ile bir çok defa mağdur olduklarını belirten vatandaş, sitemini şu sözlerle dile getirdi; "Hangi çağda yaşıyoruz? Özelleştiğinden bu yana bir türlü elektrik arızları, bakımları bitmedi. SEDAŞ'ı aradığımızda karşımızda muhattap bulamıyoruz. Hep verilen cevap aynı; 'Arıza ya da düzenli bakım çalışması'. Bunlara biri dur desin artık. Evimizdeki elektrikli aletlerimiz sürekli bozuluyor. Bu sadece evlerde değil. Esnaf arkadaşlarımızda aynı durumdan şikayetçi. Saatlerce elektrik verilmediği günler oluyor. Şehirde miyiz, köyde miyiz belli değil."

Marmara Gazetesi (www.marmaragazetesi.com) Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —