Tarih: 16.09.2016 09:59

SEDAŞ, AYDINLATMA DİREKLERİNİ YENİLİYOR

Facebook Twitter Linked-in

 İzmit Yürüyüş Yolu’nun iki tarafındaki Cumhuriyet ve Hürriyet Caddesi’nde bulunan toplam 135 adet aydınlatma direği bu kapsamda yenilenecek. Bir süre önce başlatılan, belli yerlerde değiştirilen direklerin tamamının belirli bir süre içinde tamamlanması planlanıyor.

150 BİN LİRALIK YATIRIM

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile yürütülen ortak çalışmanın SEDAŞ olarak kendilerini mutlu ettiğini belirten SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven, bölgede başlayan çalışma kapsamında aydınlatma direk ve konsollarının Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edildiğini, armatür, ampul ve işçiliğin ise SEDAŞ çalışanları tarafından yürütüldüğünü açıkladı.

GÜVEN’DEN TEŞEKKÜR

Güven, “İki ana caddede yaklaşık 4 km’lik bir alanda aydınlatma çalışmalarına start verdik. Bu kapsamda 135 adet aydınlatma direği, 135 adet armatür, 600 metre yer altı kablosu ve 4 bin metre bakır iletken kullanarak İzmit şehir merkezindeki aydınlatma şebekesinin yenilenmesini sağlıyoruz. Şirketimizin, bu projede Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek gerçekleştirdiği çalışma nedeniyle, bu projede emeği geçen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanları ve yetkililerine verdikleri destekten ve sağladıkları iş birliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Aydınlatma yenileme projesini Belediye ekipleriyle birlikte koordineli bir biçimde yürütmekten onur duyuyoruz.” 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —