Tarih: 21.07.2015 16:20

Seçime de, koalisyona da hazırlıklıyız

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, parti çalışmaları ve kent gündemi ile ilgili basın açıklaması yaptı. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun il başkanlarını arayarak erken seçime hazır olması ile ilgili de bilgi veren Ceyhan, teşkilat olarak yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklı olduğunu kaydetti.

HALKIN MESAJINI ALDIK

Koalisyon görüşmelerinin ikinci turunun başladığını belirten Ceyhan, “Başbakanımız koalisyonun kurulması için ellerinden geleni yapıyor. Seçimlerden sonra halkın verdiği mesajı en iyi algılayan partinin AK Parti olduğunu görüyoruz. Halkın mesajı karşısında hiçbir fedakarlıktan kaçmadığını görüyoruz. Millet için hayırlı olacağını düşünüyoruz. Başbakanımız bayramın üçüncü günü bizleri aradı. Bayramımızı kutladı. Tüm kentin bayramını kutladı ve herkese selamlarını iletmemizi istedi” dedi.

 

HAZIRLIKLI OLMAMIZI İSTEDİ

Başbakan ile bayram programları ve teşkilatlarla ilgili samimi bir sohbet ettiklerini belirten Ceyhan, “Genel merkezin alacağı her kararın arkasında duracağımızı belirtti. Başbakan koalisyon için sonuna kadar gayret edeceklerini ve teşkilatlarımızın her iki olguya karşı hazırlıklı olmalarını istedi. Bizleri onura geden güzel bir görüşme oldu. Başbakanımıza bu sıcaklığı için il başkanı ve bir insan olarak şükranlarımı sunuyorum” dedi.

EĞİTİM YAPACAĞIZ

Teşkilatların ay sonuna kadar tatillerini yapmaları için uyardıklarını belirten Ceyhan, “Teşkilatlarımız hem erken seçime hem de koalisyon noktasında hazırlıklı tutuyoruz. Ay sonunda oluşacak tabloya göre eğitimlerimizi yapacağız. Biz teşkilatlarımızla yavaş yavaş hazırlıklarımızı yapıyoruz. Her iki duruma karşı hazırlıklarımızı yapıyoruz” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —