Tarih: 04.02.2012 10:33

"Sayın Karaosmanoğlu Allah'tan korkuyor musunuz"

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz, son günlerde Kocaeli gündeminden düşmeyen, Kömürcüler Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili bir açıklama yaptı. Hükümeti ve Kocaeli milletvekillerinin hedef alındığı açıklamada, kömür tesislerinin yapımına karşı duruş gösteren herkesle ‘ortak hareket etmeye hazırız’ mesajı verildi.

 

 

 

‘KÖMÜR TESİSLERİNE KARŞIYIZ’

 

 

Önceki akşam parti teşkilatında gündeme dair açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz, tüm Dilovası halkının olduğu gibi kendisi ve partisinin de ilçenin tek nefes aldığı bölgeye yapılması planlanan kömür tesislerine karşı olduklarını belirtti. Oğuz hem vekillere, hem Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’na hem de Bakan Ergün’e ağır bir dille yüklendi. 

 

 

ALLAH’TAN KORKTUNUZ MU?

 

Saadet Partisi’nden yapılan yazılı basın açıklamasında; ‘Sayın devlet büyüklerimiz; Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli milletvekilleri ve Bilim ve Teknoloji Bakanı Sayın Nihat Ergün kullardan korktuğunuz kadar hiç Allah’tan korktunuz mu? Bir gün bu halkı hiçe saydığınızı, onların yaşama hakkını, sağlığını ve gelecekleriyle oynadığınızı öğreneceksiniz. O zaman vicdanınız size nasıl rahat verecek? Bu ilçede yaşayan insanların duygularını görmezden gelemezsiniz. Seçimlerden önce verilen sözler ve vaatlerinizin hepsi yalan oldu. Bu tesislerin yapımına göz yumarak halkı değil, kendinizi kandırıyorsunuz. Biz bu kent için mücadele etmeye devam edeceğiz. Yapılan her türlü faaliyete de tam destek sunacağız’ görüşleri yer aldı. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —