Tarih: 12.08.2015 12:19

Satranç Federasyonu Başkanı Kağıtspor'u Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülin, Kağıtspor Kulübüne bir ziyaret gerçekleştirdi.Satranç federasyonu Başkanı Gülkız Tülin beraberindeki heyetle Kağıtspor Kulübüne bir ziyaret düzenledi. Seka Sporcu Eğitim Merkezindeki kulüp binasında gerçekleşen ziyarette, Federasyon Başkanı Tülin, kulübün çalışmaları hakkında Kağıtspor Kulüp Başkanı İslam Yücel'den bilgi aldı. Daha sonra SEKASEM'deki spor salonlarını gezen yetkililer, idman yapan sporcularla da fotoğraf çektirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün sporcularıyla büyük bir camia olduğunu ifade eden Satranç Federasyonu başkanı Gülkız Tülin, "Kocaeli'nin önde gelen kulüplerinden Büyükşehir Belediye Kağıtspor Satranç Kulübümüz, başarıları, çok değerli sporcu ve antrenörleriyle, spor kulüplerimiz arasındaki büyüme hızı ve gücü ile gurur kaynağımız.

Federasyon olarak kulübümüzün, antrenör ve sporcularımızın her zaman olduğu gibi yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. Kağıtspor sadece Satranç branşında değil bir çok spor branşında başarıdan başarıya koşuyor. Modern tesisleri, sporcuya verilen eğitimler, bunlar Avrupa'da bir zamanlar gördüğümüz çalışmalardı. Bugün bu çalışmaları Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübümüzde görmek bizleri gerçekten sevindiriyor. "dedi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —