Tarih: 23.03.2012 13:35

Şarkılar yaşlılar için söylendi

Facebook Twitter Linked-in

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından “Yaşlılar Haftası” dolayısıyla Darıca ve Tavşancıl Huzurevlerinde şarkılı program düzenlendi. Yerel sanatçı Ali Çolakoğlu’nun sahne aldığı programda huzurevi sakinleri ve programa katılan misafirler her birlikte şarkılar söylediler.

 

 

İlk Program Darıca Huzurevi’ndeydi

 

 

Yaşlılar Haftası dolayısıyla Darıca ve Tavşancıl Huzurevlerinde 2 ayrı program düzenlendi. Gebze Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in de sonradan katıldığı Darıca’daki programa, GTO Meclis Başkanının ve Yönetim Kurulu Üyelerinin eşleri de iştirak etti. GTO Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Darıca Kent Konseyi Başkanı Vehbi Hocaoğlu da programda yer alarak yaşlılara moral verdiler.

 

 

Tavşancıl Huzurevindeki Programa Protokol de Katıldı

 

 

Dilovası Kaymakamı Hasan Göç, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, GTO Meclis Başkanı Halit Umran Nargül, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kudret Sekban ve Gebze Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aysel Kolsuz’un yer aldığı programa Dernek Üyeleri ve GTO Yöneticilerinin eşleri iştirak etti.

 

 

Örnek Proje!

 

 

Konserden önce söz alan yerel sanatçı Ali Çolakoğlu her hafta yatalak, engelli veya yaşlıların evlerine gidip, gönüllü olarak şarkılar söylediğini ve bu konuda da herhangi bir ücret almadıklarını belirtti. Proje ile ilgili bilgiler veren Çolakoğlu; “Ülkemizde örneği olmayan sosyal sorumluluk projesi 2011 Kasım ayından beri gerçekleştiriyoruz. Haftada bir gün özellikle yatalak - engelli hastalara ve yaşlıların evlerine ücretsiz gönüllü olarak gidiyoruz, Bir bardak çaylarını içiyoruz. 11 ile söz verdik. Bundan sonra her hafta bir ile gideceğiz. Bu projeyi kendi imkanlarımız ile gerçekleştiriyoruz. Ben haftada 5 gün kazanıyorum. Oğluma para harcayabiliyorsam, bir yaşlımıza da bu duyguyu yaşatmalıyım diye yola çıkıyorum. Bundan da onur duyuyorum” dedi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —