Tarih: 18.02.2012 09:57

"Sanayiciler artık çevreye duyarlı"

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Mustafa Ertürk ile yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Kartepe’de çevreye çok duyarlı olduklarını söyleyen sanayici ve iş adamları, ‘’Başkanımız Karaosmanoğlu’nun toprağı, havayı ve suyu sevdiğini biliyoruz, sanayici ve iş adamları olarak bizler de seviyoruz’’ dedi.

 

 

KARTEPELİ SANAYİCİLERDEN ZİYARET

 

Kartepe Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Ertürk ile yönetim kurulunda yer alana sanayici ve iş adamları, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu’na işlemeli bir porselen lokumluk hediye eden Ertürk ile sanayici ve iş adamları, toplantının başlangıcında kendilerini ve iş yerlerini tek tek tanıttı.

 

 

BU TOPRAKLARA BORCUMUZ VAR

 

 

Toplantıya katılan sanayici ve iş adamları adına söz alan dernek başkanı Ertürk, ‘’Çevrenin ve yeşilin korunması, Kartepe için olduğu kadar bizim için da çok önemli. Sanayici ve iş adamlarımızı bu alanda bilgilendirmek ve bilinçlendirmek için çalışmalar yapıyoruz. Bu topraklara borcumuz olduğuna inanıyoruz. Kocaeli’nde çok önemli bir sanayi kültürü ve mirası var’’ ifadesini kullandı.

 

 

SANAYİ KÜLTÜRÜ VE MİRASI

 

rı, Büyükşehir’in 6. sınıf öğrencilerine diz üstü bilgisayar dağıtımının yanı sıra bilim ve teknoloji kulübüyle de bilişim sektörünün gelişmesine önemli bir katkı sunduğunu vurguladı. Kartepeli sanayiciler, Cengiz Topel Havaalanı’nın sivil uçuşlara açılmasının kendileri için önemini de dile getirdi.

 

 

HAVA, SU, TOPRAK VE DENİZ

 

Sanayici ve iş adamlarının çevreye olan duyarlılığının geliştiğini görmekten duyduğu memnuniyeti aktaran Başkan Karaosmanoğlu da, ‘’Sanayici ve iş adamlarımıza önem veriyoruz. Onları her zaman destekliyoruz. Ancak havamızı, suyumuzu, toprağımızı ve denizimizi kirletmeyin diyoruz. Son yıllarda sanayici ve iş adamlarımızın bu konuda çok duyarlı olduğunu memnuniyetle görüyoruz’’ şeklinde konuştu.  

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —