Tarih: 28.04.2012 10:47

Sanayici Kızılay'a bina aldı!

Facebook Twitter Linked-in

3 yıl önce kurulan Türk Kızılayı Dilovası Şubesi, kısıtlı imkânlarda faaliyet gösterirken Dilovası Kaymakamı Hasan Göç ve Şube başkanı Ali Uzer’in girişimleriyle geçen hafta 4 katlı şubesini açtı. 

 

 

 

350 BİN TL’YE 4 KATLI BİNA

 

 

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Kızılay Dilovası Şube Başkanı Ali Uzer “Kaymakamımız Hasan Göç’ün öncülüğünde, bölgemizde faaliyet gösteren 6 Organize Sanayi Bölgesinin katkıları ile 4 kattan oluşan kendi binamızı 350 bin TL’ye satın aldık.Bu bibim için oldukça bu büyük bir ihtiyaçtı. Bu zamana kadar kiralık ve oldukça küçük olan bir mekânda yeterli derece hizmet veremiyorduk. Fiziki mekânımız müsait değildi. İhtiyaç malzemelerini koyabileceğimiz bir depomuz yoktu. Artık bu sorunumuz ortadan kalktı. Başta Kaymakamımız Hasan Göç ve desteklerini hiçbir zaman bizlerden esirgemeyen sanayicilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

 

 

 

5 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK

 

 

 

Şube başkanı Ali Uzer” Bölgemizde  kendi  ünvanına sahip olan binamız tamamlandığında 5 kişinin istihdam sağlanacak, şubede ayrıca İlkyardım Eğitim Merkezi, Aşevi, öğrencilere yabancı dil eğitimi, yönetim birimleri, yer alacak’ dedi. 

 

 

 

"DESTEK BEKLİYORUZ"

 

 

 

Sanayicilere seslenen Şube Başkanı Ali Uzer “Bölge sanayicilerimiz bugüne kadar bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmadı ve taleplerimizi geri çevirmedi. Binamızın tadilat işleri söz konusu.  Aynı destekleri bir kez daha bekliyoruz.” şeklinde konuştu. 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —