Tarih: 25.04.2012 13:49

Sanayici destek olursa 30 bin olacak!

Facebook Twitter Linked-in

Türk Kızılayı Kocaeli Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu, Kocaeli’nde toplana kan miktarı hakkında açıklamalarda bulundu. Kocaeli’nde toplanan kan miktarının oldukça iyi olduğunu söyleyen Şişmanoğlu, Kızılay İzmit Şubesi’nde yıllık 24 bin ünite kan toplandığını hedeflerinin ise 30 bin ünite kan toplamak olduğunu belirtti. Kocaeli’nin kan ihtiyacının yıllık 50 bin olduğunu ifade eden Şişmanoğlu, oranın 3’te 2’sini kendilerinin sağladıklarını söyledi.

 

 

Çok güzel ve çalışkan bir ekiple Kocaeli’nin kan ihtiyacını karşıladıklarına dikkat çeken Şişmanoğlu, şuan Kızılay’ın 1 adet kan toplama aracı olduğunu hatırlatarak, “Kendi imkânlarımızla faaliyete geçirdiğimiz kan toplama aracı bize yetmiyor. Araç sayısını artırmak için çalışıyoruz. Bazı girişimlerimiz var. Umarım en kısa zamanda araç sayısını artırarak daha çok kan toplayıp halkımızın yanında olacağız” açıklamalarında bulundu.

 

 

Saray Yokuşu’nda bulunan Türk Kızılayı’na ait West Otel önündeki 320 metrekare alan üzerine aslına uygun olarak bir bina inşa edilmesi için geçtiğimiz günlerde yapılan ihalenin iptal edilmesi hakkında da konuşan Şişmanoğlu, ihalenin ileriki günlerde yeniden yapılacağını hatırlattı. İhalede 3 teklifin verilmesine rağmen yeterli rekabet ortamı oluşmadığı için iptal edildiğini söyleyen Şişmanoğlu, “Binayı aslına uygun olarak yapacağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —