• BIST 100

    14183,03%0,27
  • DOLAR

    42,73% 0,04
  • EURO

    50,22% 0,07
  • GRAM ALTIN

    5936,00% -0,44
  • Ç. ALTIN

    9581,68% -0,25

Samsun'da Kovid-19'dan ölen ortopedi uzmanı Necati Emirhan son yolculuğuna uğurlandı

Emirhan'ın ağabeyinin de yaklaşık bir ay önce Kovid-19 nedeniyle yaşamını yitirdiği, kardeşinin ise aynı hastalıktan yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü öğrenildi.

GÜNDEM 8.01.2021 13:56:00 0
Samsun

Samsun'da yakalandığı yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yenik düşen ortopedi uzmanı Opr. Dr. Necati Emirhan'ın cenazesi, Çarşamba ilçesinde toprağa verildi.

Özel Medi Bafra Hastanesi'nde görev yaparken 36 yaşında hayatını kaybeden Necati Emirhan için çalıştığı hastanenin bahçesinde tören düzenlendi.

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, burada yaptığı konuşmada, ilçede Kovid-19 nedeniyle üçüncü sağlık çalışanının yaşamını yitirdiğini dile getirerek, "Salgınla mücadelede kutsal bir görev ifa eden sağlık çalışanlarımızın başı sağ olsun. İnsanların sağlığına kendilerini vakfettiler. Allah rahmet etsin." dedi.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise birçok insan hastanelere gitmeye çekinirken sağlık çalışanlarının Kovid-19 ile mücadele ettiğine dikkati çekerek, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Hastanenin başhekimi Uzm. Dr. Hasan Şekercioğlu da Emirhan'ın çok değerli hizmetleri bulunan bir arkadaşları olduğunu belirterek, tıp camiasına başsağlığı dileğinde bulundu.

Dua edilmesi ve helallik alınmasının ardından sona eren törene, Bafra Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, İlçe Müftüsü Necmettin Kayar ve hastane personeli katıldı.

Kardeşinin yoğun bakımda tedavisi sürüyor

Törenin ardından Çarşamba ilçesine getirilen Emirhan'ın cenazesi, Gülyazı Mahallesi Camisi'nde kılınan cenaze namazı sonrası aynı mahalledeki aile mezarlığına defnedildi.

Evli ve iki kız çocuğu babası Emirhan'ın cenazesine ailesinin yanı sıra Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Turan Bilgin ile meslektaşları ve vatandaşlar katıldı.

Emirhan'ın esnaflık yapan ağabeyi Kenan Emirhan'ın (40) yaklaşık bir ay önce Kovid-19 nedeniyle yaşamını yitirdiği, öğretmen olan kardeşi Selman Emirhan'ın (33) ise aynı hastalıktan yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü öğrenildi.

AA

BM Güvenlik Konseyi, ’ABD-Venezuela gerilimi’ gündemiyle 23 Aralık’ta acil toplantı kararı aldı

Milyonlarca liralık "sahte gönül ilişkisi" oyununu jandarma bozdu

Açık unutulan tüp paniğe sebep oldu

Cemevinde korku dolu anlar: Elektrik panosu patladı

Ahmed Kutucu bu sezon ilk golünü attı

Galatasaray, Türkiye Kupası’na galibiyetle başladı

Galatasaray kupada Başakşehir’i ilk kez yendi

Yaylada mahsur kalan vatandaşların belediye ekipleri kurtardı

Yalova’da minibüs park edildiği sırada alevlere teslim oldu

Ziraat Türkiye Kupası: Galatasaray: 1 - RAMS Başakşehir: 0 (Maç sonucu)

Bakan Yerlikaya: "5-6 yıl içinde Konya’nın 10 milyar dolar ihracat rakamına ulaşacağına inanıyorum"

Trafikteki yumruklu saldırı: Şüpheli olay tarihinde tutuklandı

Bakan Yumaklı: "Mesele sadece hayatımızı daha iyi idame ettirmek değil, gelecek kuşaklara daha iyi bir dünya bırakma meselesi"

Ziraat Türkiye Kupası: Galatasaray: 1 - RAMS Başakşehir: 0 (İlk yarı)

Bakan Bolat: "Enflasyonda son 48 ayın en düşük rakamlarına geldik"

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a desteklerinden dolayı plaket

Edirne’de dairede çıkan yangın çatıya sıçradı

ABD’de havaalanına iniş yapan özel jet düştü

İYTE Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bilim Kurulu üyeliğine seçildi

Kayseri’de masa sandalye atölyesinde yangın

NATO Genel Sekreteri Rutte: "ABD, Macaristan, Slovakya; Ukrayna’nın NATO’ya girişini engelleyen ülkeler"

Kamyonun çarptığı 6 yaşındaki bisikletli çocuk hayatını kaybetti

Hekimsen’den "sağlık harcamaları" ve "muayene süreleri" açıklaması

Trafikte tartıştığı sürücüye yumruk attı, o anlar kamerada

Okan Buruk’tan kupa rotasyonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Filistin halkının yanında eğilmeden, bükülmeden dimdik duruyoruz"

Ziraat Türkiye Kupası: Galatasaray: 0 - RAMS Başakşehir: 0 (Maç devam ediyor)

Restore edilerek korunan 222 yıllık konağa ödül

Korozyona uğrayan köprü yıkılıyor

Tırla çarpışan Tofaş ikiye bölündü

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 16 12 1 3 24 39
2.FENERBAHÇE A.Ş. 16 10 0 6 22 36
3.TRABZONSPOR A.Ş. 16 10 1 5 14 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 16 8 3 5 10 29
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 16 7 4 5 7 26
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 16 6 3 7 4 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 16 6 5 5 -2 23
8.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 16 5 6 5 5 20
9.KOCAELİSPOR 16 5 6 5 -3 20
10.CORENDON ALANYASPOR 16 3 4 9 -1 18
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 16 4 6 6 -3 18
12.TÜMOSAN KONYASPOR 16 4 8 4 -8 16
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 16 4 9 3 -14 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 16 2 6 8 -17 14
17.İKAS EYÜPSPOR 16 3 9 4 -11 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 16 2 11 3 -16 9

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.