Tarih: 12.07.2014 11:17

Şampiyonlardan anlamlı ziyaret!

Facebook Twitter Linked-in

Avrupa ve Balkan Karate şampiyonlarında başarılı olan Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. 

Başarılarını Başkan Karaosmanoğlu’na hediye eden karateciler, önümüzdeki şampiyonalarda da başarı sözü verdi. Başkan Karaosmanoğlu ise başarılı sporculara çiçek takdim ederken birer altınla ödüllendirdi. Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler, Avrupa Şampiyonluğu’nun ardından Balkan Şampiyonası’nda dereceler elde etti. Başarılarını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret ederek kutlayan sporcular sevinçlerini paylaştılar.

 

Dereceye giren sporcular

 

Ümit Gençler Avrupa Şampiyonu, Balkan Şampiyonası’nda dereceye giren sporculardan Merve Tekin, Ekrem Altunel Yılmaz, Gülsen Demirtürk, Avrupa Ferdi Şampiyonası’nda Kata’da şampiyon olan Mehmet Yaka, Kumite’de şampiyon olan Tuba Yenen Yakan ve Takım halinde şampiyon olan Umay Tokcan, Beyza Güney ve Sinemgül Şahin, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti.

 

Yöneticiler yalnız bırakmadı

 

Ziyarette Kağıtspor Kulübü Başkanı Fahrettin Kandemir, Başkan Vekili Kemal Yazıcı, Genel Sekreter Savaş Akpolat, branş sorumlu yöneticileri Eyüp Karaaslan ile antrenörler Timur Doğan ve Mesut Kolaylı da hazır bulundu.

 

Kocaelili şampiyon sayısı artacak

 

Başarılı sporcuları yürekten kutladığını ve başarılarının devamını dilediğini belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Kağıtsporlu karatecilerimizin böylesi bir başarıya imza atması son derece sevindirici. Ümit ediyoruz ki önümüzdeki dönemlerde de bu başarıların sayısı artarak devam edecek. Amatör spora çok büyük önem veriyoruz, destekliyoruz. Amatör branşların tüm Kocaeli geneline yayılması için çalışmalar yapıyoruz. Kocaeli’den daha fazla sayıda şampiyonların çıkmasını arzu ediyoruz. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

 

Kocaeli örnek gösteriliyor

 

Kağıtspor Kulübü Başkanı Fahrettin Kandemir ise yaptığı konuşmada, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği desteğin alınan başarılarda çok büyük rolünün olduğunu söyledi. Diğer kentlere göre Kocaeli’de amatör spora büyük bir destek olduğunu ifade eden Kandemir, “Kocaeli, amatör spor konusunda Türkiye’ye örnek gösteriliyor. Gittiğimiz şehirlerde Kocaeli’den övgü ile söz ediliyor” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —