Tarih: 21.11.2015 18:47

ŞAMPİYONLAR ŞAMPİYONU GEBZE

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğünce geleneksel olarak her yıl farklı branşlarda düzenlenen 24 Kasım 2015 Öğretmenler Günü İlçelerarası Masa Tenisi ve Voleybol Turnuvası dün oynanan Bayanlar Voleybol Turnuvası Final Müsabakası ile tamamlandı. 

GEBZE'YE ÜÇ ŞAMPİYONLUK KUPASI GETİRDİLER

Daha önce tamamlanan Erkekler ve Bayanlar Masa Tenisi Turnuvasında Şampiyonluğa Ulaşan Gebze Öğretmenler Masa Tenisi takımından sonra tüm gözler finale yükselen Bayan Öğretmenler Voleybol takımna çevrilmişti.

 

Kocaeli Muammer Dereli Fen Lisesi Spor Salonunda oynanan Final Müsabakasında rakipleri Derince Bayan Öğretmenler Voleybol takımını 3-0 mağlup eden Gebze Bayan Voleybol Takımı üçüncü şampiyonluğu da Gebze ilçesine getirdiler.

Müsabaka sonunda düzenlenen ödül programında Şampiyon Gebze Bayan Voleybol takımına kupasını Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar takdim etti.

 

Bayan Voleybol Takımınında Şampiyonluk kupasını kazanmaları ile birlikte Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Spor Müdürlüğünce düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Bayanlar Masa Tenisi , Erkekler Masa Tenisi ve Bayanlar Voleybol Şampiyonu Gebze İlçesi Oldu.

ŞAMPİYON ERKEK MASA TENİSİ TAKIMI OYUNCULARI

Serkan Bulut, Raşit Karakuş , Cahit Cankılıç, Tarık Yavuz

ŞAMPİYON BAYAN MASA TENİSİ TAKIMI OYUNCULARI

Burçin Şayan, Okşan Holoğlu, Kübra Yücel , Begüm Kalaycı


ŞAMPİYON BAYAN VOLEYBOL TAKIMI OYUNCULARI

Özlem Ergün Uğurtay, Demet Yedek, Tuğçe Uludağ, Aslı Ay, Şahide Atınç Koçak, Seda Kaya, Nurcan Özen Özyılmaz, Burçin Şayan, Aysun Saraç, Okşan Holoğlu, 


Şampiyonlukta Maddi-Manevi Emeği Geçenlere Teşekkür Mesajı Yayınlandı

2015-2016 Eğitim Öğretim yılında Gebze'ye üç kupa birden getirme başarısı gösteren takım oyuncularımızı tebrik ederiz.

Takımların oluşumu ve koordinasyonun sağlanması hususunda Gebze Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürümüz Gökhan Yavaşer, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Durak Demirel, Okul Sporları Koordinatörlerimiz Selçuk Şahin, Aysel Can ve Voleybol Antrenörümüz Gülsu Çelik'e teşekkür ederiz.

Ayrıca takımımıza maddi manevi desteğini esirgemeyen, İlçe Spor Müdürlüğümüzce her yıl düzenlenen Süt Ligi, Özel Öğrenciler Futbol Şenliği ve özel turnuvalarda her zaman yanımızda olan Marmara Gazetesi Genel Müdürü Serap Çakır hanımefendiye İlçe Spor Müdürlüğümüz ve İlçe Milli Eğitimi Müdürlüğümüz adına şükranlarımızı sunarız.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —