Tarih: 11.05.2012 09:37

Şampiyon tekvandocuya kutlama!

Facebook Twitter Linked-in

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İngiltere’nin Manchester şehrinde yapılan Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda ikinci kez Avrupa şampiyonu olan Kağıtsporlu Hatice Kübra Yangın’ı kabul etti. Başkan Karaosmanoğlu, şampiyonlar ordusu Kağıtspor’un başarılı sporcularından Yangın’ı kutladı.

 

AVRUPA ŞAMPİYONU TEKVANDOCU

 

Kağıtspor’un hemen her dalda elde ettiği başarılara bir yenisini ekleyen tekvandocu kızlarımızdan Hatice Kübra Yangın, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. İngiltere’nin Manchester şehrinde yapılan Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda 53 kiloda mücadele eden Yangın, finalde son dünya şampiyonu ve dünyanın en iyi teknik sporcusu Hırvat Ana Zaninoviç’i altın vuruşla yendi. Milli tekvandocu Hatice Kübra Yangın, Başkan Karaosmanoğlu'na şampiyonada yaşadıklarını anlattı.

 

KAĞITSPOR BÜYÜK BİR CAMİA

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü’nün çok büyük bir camia olduğunu, bu büyük camiada spor yapmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden milli sporcu Yangın, Başkan Karaosmanoğlu’na kendisine verdiği destekten ötürü teşekkür etti. Milli tekvandocumuz, bundan sonra daha büyük başarılara imza atmak için ara vermeden çalışmaya devam edeceğini söyledi. İki kez Avrupa şampiyonu olmayı başaran Hatice Kübra Yangın’ı tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, başarılarının devam etmesi dileğinde bulundu.

 

 

OLİMPİYATLARA 9 SPORCU

 

Kağıtspor Kulübü Başkanı Fahrettin Kandemir, yöneticiler Kemal Yazıcı, Ramazan Kocabıyık, İslam Yücel, Eyüp Karaaslan, antrenör Cemal Temel ve Tekvando İl Temsilcisi Musa Temel’in de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli’nde amatör sporlara verdikleri önemi dile getirdi. Kendilerine verdiği destek nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür eden kulüp başkanı Kandemir, Kağıtspor’un bu yıl İngiltere’de yapılacak olimpiyatlar öncesinde milli takımlara en az 9 sporcu vereceğini söyledi.

 

BAŞKAN: GURUR DUYUYORUZ

 

Olimpiyatların çok önemli bir vitrin olduğuna dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kağıtsporlu sporcularımızın ay yıldızlı formayla Türkiye için mücadele edecek olması bize gurur veriyor. Kağıtsporlu sporcularımızın dünyanın vitrini sayılan olimpiyatlarda ülkemizi ve şehrimizi en güzel şekilde temsil edeceklerine inanıyor ve başarılar diliyorum’’ dedi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —