Tarih: 13.10.2015 08:05

Şampiyon kim olacak?

Facebook Twitter Linked-in

İbrahim Görkem Çiler 21. Kurumsal Basın Turnuvası’nın final heyecanı bugün saat 19.00’da Sportek halı sahada Tamsan-Eczacıbaşı e-kart arasında oynanacak.

Kurumsal Basın Turnuvası’nın müdavim ekiplerinden birisi olan Tamsan ekibi bu yıl kendi çapında tarihi bir başarıya imza attı. Hakan Altun kaptanlığındaki tamsan ekibi grup maçlarını zorlanmadan geçti. Çeyrek final maçında Görtan Otomotiv karşısında sert futbol karşısında tamsan oldukça zorlandı. Oyun üstünlüğünü skora da yansıtmasına rağmen 2-0’lık üstünlükten 2-2’lik skorla maçı getiren tamsan yarı final biletini penaltılarla ulaşmasını bildi.  Yarı finalde Murat Aktaş kaptanlığındaki Yüzyıl Hastanesi maçının final tadında geçmesi bekleniyordu ancak tamsan üst düzey bir oyun ortaya koyunca karşılaşmadan 3-0 gibi net bir skorla galip ayrılarak adını finale yazdırdı. Hakan Altun, “Yıllardır keyifle iştirak ettiğimiz basın turnuvasının şampiyonluk kupasını firmamıza götürmek istiyoruz. Bu yıl çok başarılı maçlar çıkarttık finale kadar yükseldik şimdi kupaya bir adım uzağız. Bizim için büyük önem taşıyan bu şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyoruz” dedi.

ECZIBAŞI E-KART KENDİNDEN EMİN
Birçok turnuvada final oynama başarısı gösteren Eczacıbaşı e-kart ekibi bu yıl ilk kez İbrahim Göker Çiler 21.Kurumsal Basın Turnuvasında yer aldı. Grubunda başarılı maçlara da imza atan Eczıbaşı e-kart ekibi eleme maçlarında da oldukça üst düzey maçlara imza attı. Gebze Ticaret Odası ile 4-4’lük beraberliğin ardından yarı finalde Çözüm Soğutma ile golsüz biten maçta final biletini penaltılarla elde eden Eczacıbaşı e-kart ekibi bu kez Tamsan ile final maçında kozlarını paylaşacak. Takım sorumlusu Şenol Sağlam, “Birçok turnuvada yer aldık ancak basın turnuvasındaki heyecan ve ambiyansı hiçbir yerde bulamadık. Bundan dolayı bu özel turnuvanın şampiyonluk kupasını ilk yılımızda firmamıza kazandırmak istiyoruz” ifadesini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —