Tarih: 27.02.2013 16:05

Şampiyon Judocular Avrupa arenasında

Facebook Twitter Linked-in

Bayan milli Judocular, 02-03 Mart tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag’da yapılacak olan Büyük Bayanlar Avrupa Açık Müsabakalarına katılacak. Avrupa Açık Müsabakalarının son hazırlıklarını Trabzon'da tamamlayan bayan milliler Çek Cumhuriyeti’ne 9 sporcu ile 28 Şubat’ta gidecek.

 

Akkuş Milli takımda

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un başarılı milli judocusu Sümeyya Akkuş Büyük Bayanlar Avrupa Açık Müsabakalarında, 48 kiloda ülkemizi temsil edecek isimler arasında yer alıyor. Akukuş’un yanı sıra milli takımda Ebru Şahin, Dilara Lokmanhekim, Derya Cıbır (52), Nazlıcan Özerler (57), Büşra Katipoğlu (63), Şeyda Bayram (70), Belkıs Zehra Kaya ve Gülşah Kocatürk (+78) yer alıyor.

 

Erkeklerde 5 Judocu

Aynı tarihlerde Polonya’nın başkenti Varşova’da ise Büyük Erkekler Avrupa Açık Müsabakaları yapılacak. Şampiyonaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünden beş sporcu katılacak. Kafilede Kağıtspor’dan Çağrı Yılmaz (60), Yavuz Yaralı, Mehmet Durmaz, Hasan Vanlıoğlu (73), Burak Serbest (+100) yer alırken, Sinan Sandal (66), Serhat Kambur (81) ve Yunus Emre Bayındır (90) milli takımda yer alan diğer isimler oldu.

 

Kocaeli’de kamp yapıyorlar

Yaklaşık bir haftadır, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Seka Sporcu Eğitim Merkezi Judo salonunda hazırlıklarını sürdüren büyük erkek milli takımı ise 1 Mart tarihinde Avrupa Açık Müsabakaları için 8 sporcu ile Polonya 'ya gidecek. Müsabakalara katılacak olan sporcularımız 04 Mart 2013 tarihinde Türkiye’ye dönecekler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —