Tarih: 15.02.2018 12:08

SAMKON Kadın kolları ikinci toplantısını gerçekleştirdi

Facebook Twitter Linked-in

Toplantı, Meryem Tekbıyık başkanlığında 30 kişinin katılımıyla Nurtepe sosyal tesislerinde gerçekleştirildi. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'da toplantıya katılım sağladı. Toplantının gündeminde 'Samsunlu hemşerilerimiz için neler yapabiliriz?' konusu yer aldı. 

'SESİMİZ DUYULSUN İSTİYORUZ'

SAMKON Kadın Kolları Başkanı Meryem Tekbıyık, ''yönetimimizi tam anlamıyla oluşturduk güçlü, etkili ve etkin bir yönetime sahibiz. Yönetimimizle birlikte hemşerilerimiz için elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız. Samsunlu kadınlar olarak hem kadının gücünü hem de memleketimizin gücünü yani 'Memleketimin kadınının gücünü' herkese duyuracağız. Gerek sosyal medya hesaplarımızdan gerek bizlere katılarak programlarımızı, ziyaretlerimizi ve toplantılarımızı takip edebilirsiniz. Sesimiz her türlü herkese duyulsun istiyoruz, bunu başaracağımıza eminim'' dedi.

Tekbıyık, Belediye Başkanımız Fazlı Kılıç'a desteklerinden dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum, sayın başkanımız toplantımıza gelerek bizi onure etti diyerek sözlerini sonlandırdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —