Tarih: 08.10.2015 16:29

Salamura Yaprak Arası Esrar

Facebook Twitter Linked-in

Batman Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Batmandan şehir dışına gönderilmek istenen ve salamura yaprakları arasına koyulan 2 kilo 715 gram esrar maddesi ele geçirdi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Batman genelinde toplum sağlığını tehdit eden ve gençleri hedef alan, uyuşturucu madde ticareti yaparak geçimini sağlayan şahıs ve şahıslara yönelik çalışma yapıldı.

Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada "Satışa sunmak ve batı illerine sevk etmek üzere ilimize yüklü miktarda uyuşturucu madde getirildiği bilgisi alınması üzerine; şehirlerarası otobüs firmasına ait bir otobüsün durdurularak yapılan aramasında teneke içerisinde bulunan salamura asma yapraklarının arasına gizlenen 2.715 Gram esrar maddesi ele geçirildi.Konu ile ilgili olarak yakalanan bir şüpheli şahıs hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek suçlarından yasal işlem yapıldı. Şahıs sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Uyuşturucu madde ticareti yaparak gençlerimizi hedef alan zehir tacirlerine yönelik mücadelemiz halkımızın desteğiyle devam etmektedir" denildi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —