Tarih: 03.07.2019 13:05

Saklı Cennet Adrasan

Facebook Twitter Linked-in

Antalya çıkışında ortalama kilometre taşlarında tatil yeri cennet Adrasan. Önceleri su uçmaz,kervan geçmez bu harika yer ülkemiz de seracılığın ve kırmızı meyve tarımının yapıldığı önemli mekanlar arasında geliyor.
Tekirova'dan sonra Olympos ayrımını geçtikten ve denizi gökyüzünden izledikten sonra varılacak harika bir tatil yeri.Uzun,dolambaçlı yolları ile araba yolculuğuna keyif katan aynı zamanda zevkten dört köşe olmanızı sağlayan bu sahil kasabası daha bakir kalmış,insan canlısının eli daha değmemiş buralara iyi ki de değmemiş.İçine girince küçük küçük pansiyonların sizi karşıladığı bu harika cennet bir baştan bir başa oldukça uzun mesafelere varıyor.Ne ilginçtir ki tekne turları olsa bile liman yapma gereği duymamışlar.Zaten kumsal yapısı ve koy yapısı liman yapmaya gerektirmiyor. Baştan başa kum olan,sahil dalgası bile kısmen; eğer rüzgar esmezse dalga oluşması zor.
 
Adrasan o kadar güzel geldi ki benim gibi bakir topraklarda tatil seven insanlar için eşi benzeri bulunmaz bir değer. İki koy arasında kalan Adrasan hala bütün cazibesiyle harika ada ve koylarıyla misafirlerine kucak açmaya devam ediyor.
Burada Kumluca Belediyesine Teşekkür Etmek İstiyorum.Bir belediye bu kadar harika sonuçlar doğurabilir kendi beldesinde Kumluca son on yıldır gezdiğim tatil beldelerin de en iyi ve en temiz çalışan belediyeler arasına direkt kafadan girer. Plaj mimarisi ve Belde sistematiği son derece iyi oturmuş durumda... Yazımı birkaç fotoğrafla sonlandırıyorum.
Yusuf AKIN
 
adrasan-otelleri.jpg
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —