Tarih: 07.01.2012 09:46

Sakatlar Derneği'nden Mersin'e yardım!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Sakatlar Derneğinden Mut’a (Mersin) Yardım eli uzandı. Doğuştan Spastik özürlü, belden aşağısı tutmayan 1995 doğumlu Döndü Uyan ve, İki yaşında geçirdiği bir ateşli hastalık sonucu belden aşağısı tutmayan, elleri üzerinde sürünen kötürüm olan 1979 doğumlu Hatice Can’a Gebze Sakatlar Deneği çok fonksiyonlu iki sandalye verdi

 

 

Engelli bayanların rapor ve kimlik bilgilerini Mut ADD başkanı Muzaffer KILIÇ Gebze Sakatlar Derneği başkanına sundu.

 

 

Yerel basın ve Ajans temsilcilerinin de katıldığı teslim de; Mut Engellilere Umut Derneği Başkanı Emine Çopur:”Gebze sakatlar Derneğine bu soylu ve anlamlı yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerini telefonla da arayarak teşekkür ettim. İşte kimsesizlerin kimsesi olmak budur. Biz Kimsesiz değiliz. Ben ve eşim de yürüme engelliyiz. Ben, tercihimi bizden daha çok ihtiyacı olan iki üyemizden yana yaptım. Onların mutluluğunu, sevincini sizler de gördünüz. İşte yardımlaşma, dayanışma ve milli birlik budur. Bu anlamlı yardımlarından dolayı Gebze sakatlar Derneğinin başkanı Sayın Esat Uzun’un şahsında dernek yönetiminin tümüne teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.Teşekkürler Gebze...Teşekkürler  Gebze Sakatlar Derneği ” dedi.

 

 

Sandalye verilen Döndü Uyan güçlükle yaptığı konuşmada; ” Çok teşekkür ediyorum. Artık ben de başkasına ihtiyacım olmadan dolaşabileceğim. Oturacağım. Herkese teşekkür ediyorum. Annem de çok sevindi. Sağ olun dedi. ”

 

 

 Sandalye verilen diğer engelli Hatice Can ise duygularını şöyle belirtti: ”Yıllardır ellerimin üzerinde sürünüyorum. Dik durmamı sağlayan, ellerim üzerinde sürünmekten beni kurtaranlara teşekkür ediyorum. Evimize kadar gelip bana değer verenlere teşekkür ediyorum. Artık utanmadan arabamda gururla dolaşacağım. Sağ olun, Allah razı olsun dedi.”

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —