Tarih: 05.12.2011 16:39

Sakarya'da korkutan yangın

Facebook Twitter Linked-in

Akyazı ilçesi Kuzuluk Beldesinde bulunan Mudurnu Caddesinde öğlen saatlerinde çıkan yangın büyük paniğe sebep oldu. Hüseyin Demir ve oğulları Mehmet ile Ahmet Demir’e ait evlerin arasında bulunan samanlıkta çıkan yangın rüzgârında etkisiyle büyüyünce yan taraftaki odunluğa sıçradı.

 

 

Kısa sürede samanlık ve odunluk olarak kullanılan iki ahşap yapı alevlere yenik düştü. Alevlerin hemen yanında petrol istasyonu ve evlerin bulunması ise itfaiyeyi alarma geçirdi.Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Akyazı Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. 4 yangın söndürme aracı ile müdahale edilen alevler büyümeden kontrol altına alındı. Yangın çıkan bölgede elektrik telleri büyük tehlike oluştururken vatandaşlar ve itfaiye ekipleri; SEDAŞ’ın olay yerine geç gelmesinden dolayı tepki gösterdi

 

 

Korku ve paniğe neden olan yangın nedeniyle büyük panik yaşayan ev halkı komşuları tarafından sakinleştirildi. Yangına müdahale eden Akyazı itfaiye ekiplerince zamanında müdahale edilen yangın evlere ve petrol istasyonuna sıçramadan söndürüldü. Samanlık yakınlarında, çöplerin temizlenmesi amacı ile yakılan ateşin sıçramasından dolayı çıktığı tahmin edilen yangın ile ilgili Jandarma Ekipleri de tahkikat başlattı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —