Tarih: 27.07.2012 17:35

Sakarya iki yeni meydana kavuşacak!

Facebook Twitter Linked-in

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin gözbebeği meydanlarını vatandaşların hizmetine sunmanın gururunu yaşıyor. Başkan Zeki Toçoğlu, şehrin genelinde devam ettikleri çalışmalarla Sakarya’nın hızla geliştiğinin altını çizdi. Meydanların adeta şehrin gelişmişliğinin göstergesi olduğunu ifade eden ve Orhan Camii Meydanı’nda yapılan çalışmaları özetleyen Başkan Toçoğlu, “Orhan Camii Meydanı’nda yaptığımız yenileme çalışmaları kapsamında Orhan Camii’nin bahçe duvarlarını yıkarak camiyi merkeze aldık. Yeşil alanları yeniden düzenleyerek zemini değiştirdik. Işıklandırması ve fıskiyeleriyle güzel bir görüntü sunan ve şehrimizin tarihi ve kültürel dokusuna uygun büyük bir meydanı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk” diye konuştu.

 

 

Gar Meydanı’nda yapılan çalışmalara da değinen Başkan Zeki Toçoğlu, “Eski haliyle şehrimize yakışmayan ve kötü bir görüntü sergileyen Gar Meydanı’nda depremin izleri olan prefabrike yapıları yıkarak alanı ağaçlandırdık ve meydan zeminini yeniledik. Yeşil alanları, oturma grupları ve aydınlatmalarıyla ayrıca hem gözlere hem de kulaklara hitap eden harika bir havuzuyla şehrimizin vitrini olan Gar Meydanı’ndaki çalışmalarımız tamamlandı” dedi.

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu son olarak şunları kaydetti: “Vatandaşımıza nefes aldıran meydanlarımızın açılışını 1 Ağustos Çarşamba günü saat 23.00’da gerçekleştiriyoruz. Açılışımıza tüm hemşerilerimizi bekliyoruz.”

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Ramazan ayı etkinliklerinin 1 Ağustos Çarşamba gününün programı 21.30’da Ramazan İlahileri ile başlayacak. Meydanların açılışı ise saat 23.00’da gerçekleştirilecek ve açılışta verilecek konserde Ahmet Özhan Sakaryalılarla buluşacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —