Tarih: 13.01.2021 16:39

Sakarya haber

Facebook Twitter Linked-in

 

 

Sakarya haber sektöründe başarılarıyla adından söz ettiren Sakarya360.com yeni nesil haber sitesi olarak hizmet veriyor. Doğru, tarafsız ve etik habercilik denilince akla gelen ilk adreslerden biri olan site Sakarya haberleri, ulusal haberler ve küresel olayları doğru kaynaktan edinilen bilgiler ışığında okuyucunun bilgisine sunuyor.

 

Sakarya haber, ulusal, dünya, sağlık, ekonomi, teknoloji gibi pek çok farklı içerikte haberi okuyucusunun ilgi alanına göre kategorize ederek sunuyor. Sakarya360.com Sakarya haber sitesi olarak çıktığı yolda, haber okuma davranışını bir alışkanlık haline getirmek için çalışıyor. Her yaş grubundan insanın gündemle alakadar olması, ülke gerçekleri hakkında fikir sahibi olması için kullanıcı dostu masaüstü ve mobil uygulama formatıyla hizmet veriyor. İçeriği dolu olmayan hiçbir bilgiyi haber formatına sokarak okuyucuya sunmayan Sakarya360.com meslek etiği kuralları gereğince haber kaynağının güvenilirliğinden emin olmadığı haberleri de “ flaş haber, son dakika gelişmesi” başlığı altında servis etmez.

 

Şehirde yaşanan gelişmelerden haberdar olmak ve Sakarya haberlerini tek bir başlık altında bulmak isteyenlerin adresi sakarya360.com oluyor. Sakarya’da yaşanan olaylar ve Sakarya son dakika gelişmeleri Sakarya Haber kategorisi altında tek bir adreste kolayca okunabilir. Sakarya360.com haber okuma davranışın bir alışkanlık haline getirecek olan iddialı atılımlarını sürdürerek, vatandaşlara doğru haberi, güvenilir kaynaktan, en hızlı şekilde ulaştırmaya devam ediyor. Sakarya haber sektörüne yeni bir nefes oluyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —