Tarih: 19.03.2023 17:08

Sakarya Aqua Park Tatil Köyü

Facebook Twitter Linked-in

Hem yetişkinlerin hem de çocukların severek tercih ettiği, Sakarya’nın en büyük Aqua Park’ı, yenilenen hizmetleri ile öne çıkıyor. Suada Marin, sezonluk olarak hem yetişkin hem de çocuk paketleri ile tüm yüzmeyi sevenleri kapsayacak nitelikle fırsatlar sunuyor. 

gökyüzü, mavi, yüzme içeren bir resim Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Sınırsız Giriş Hakkı

Yetişkin ve çocuk abonelik paketlerini satın alan tüm ziyaretçiler, sezon boyu sınırsız giriş hakkından da yararlanabilecekler. Suada Marin, paketlere ek olarak dileyen misafirlerine biletli giriş hakkı da sunacak. Sezon başladığında internet sitesinde yer alan ‘’Bilet al’’ butonuna tıklayarak takvim üzerinden seçim yapılabilecek. Online rezervasyon ve pratik bir şekilde bilet alabilme imkanı, Suada Marin’de sizleri bekliyor.

Farklı Konseptler ve Havuz Alternatifleri!

Suada Marin’de pek çok farklı havuz alternatifi sunuluyor. Bunlar;

Bu seçenekler kapsamında dilerseniz aileniz ile dilerseniz de arkadaşlarınızla sezon boyu keyifli bir aktiviteye dâhil olabilirsiniz.

750 m² Aile Havuzu ve Dahası Sizleri Bekliyor!

Bir günün tüm stresini ve yorgunluğunu ister aile havuzunda eşinizle birlikte atabilir isterseniz de kadınlara özel alternatiflerinden yararlanabilirsiniz. Suada Marin, bu kapsamda da tüm ziyaretçilerine özel çözüm önerileri sunuyor. Dilerseniz 750m ² genişliği ve 150 – 175 cm derinliğindeki havuzda günün yorgunluğunu atabilirsiniz.

Suada Marin Bebekleri de Düşünüyor

70 ² genişliği ve 40cm derinliği ile ideal bir bebek havuzu konsepti sunan Suada Marin’de çocuklarınız ile keyifli vakit geçirme fırsatınız da bulunuyor. 0 – 7 yaş aralığında bebeklerin rahatlıkla girebileceği bu havuz, düzenli olarak sterilize edilmekte ve çocukların ilk su deneyimlerine uyumlu bir şekilde sezona açılmaktadır.

Burada Sizleri Adrenalin Karşılayacak!

Sakarya Aqua Park misafirlerinin yoğun ilgiyle karşıladığı Polyester Düşme Havuzu, Suada’da sizleri bekliyor.

160 m ² büyüklük ve 120 cm derinliğe sahip olan havuzun kaydırak alternatifleri arasında;

Yüzme bilen herkesin davet edildiği bu konseptten herkes faydalanabilecek. Sezon öncesinde bilgi almak ve paketleri incelemek için işletme ile iletişime geçebilirsiniz. 

Aynı lokasyonda yenilenen fırsatlardan haberdar olmak için siz de suadamarin.com adresi üzerinden rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

https://suadamarin.com

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —