Tarih: 10.09.2012 17:25

Sahne senin Gebze başlıyor!

Facebook Twitter Linked-in

Genç yeteneklere kent meydanında sahne performansı sergileme şansı verecek olan ‘Sahne Senin Gebze’ etkinliği bu akşam saat 21.00’da start alıyor.

 

Gebze Belediyesi tarafından, müziğe ilgi duyan ve amatörce ilgilenen Gebzelilere sahne deneyimi yaşatmak amacıyla düzenlenen ‘Sahne Senin Gebze’ etkinliği, açıldığı günden beri çok sayıda kültürel ve sanatsal etkinliğe ev sahipliği yapan Gebze Kent Meydanı’nda başlıyor. Etkinliğe müziğin değişik dallarında çalışma yapan çok sayıda Gebzeli yetenek katılacak.

 

 

BAŞKAN KÖŞKER’DEN DAVET

 

 

Müzikle uğraşan her yaştan Gebzeliye kendilerini kanıtlama ve sahne deneyimi açmak amacıyla Gebze Kent Meydanı’nı açtıklarını belirten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebzeli vatandaşlarımız artık akşamları erken saatte eve kapanmıyor. Aileleriyle birlikte geldikleri meydanda gece geç saatlere kadar zaman geçiriyor. Gebze’mize hareket kazandıran Kent Meydanı’ndaki canlılığı bu tür sosyal etkinliklerle sürdüreceğiz. Gençlerden gelen yoğun talep üzerine gerçekleştirdiğimiz Sahne Senin Gebze etkinliğine müziğe ilgi duyan herkesi davet ediyorum. Böylesi farklı ve renkli etkinliklerle yetenekleri meydana çıkartacağız” dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —