Tarih: 11.02.2020 22:59

Şahin Zülfükarlı kimdir!

Facebook Twitter Linked-in

Daha küçük yaşlarda zekası ve okuldaki başarısı ile eğitimciler tarafından sevilen Şahin Zülfükarlı, 2010 yılında Türkiye’ye gelerek burada eğitimi tamamlamanın yanı sıra ticari faaliyetlere de aynı dönemde başladı.

İstanbul’da birçok alanda araştırmalar ve şehrin ticari potansiyeli konusunda çalışmalar yapan Şahin Zülfükarlı, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde başladığı eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi İngilizce İşletme Fakültesi’nde başarıyla tamamladı.

Şahin Zülfükarlı, aileden gelen ticari faaliyetlerle iç içe olarak yaşamını sürdürürken, bu arada da boş durmadı ve farklı alanlar da çalışmalar yaptı.

Türkiye’ye büyük yatırımlar yapma planını çocukluğunda projelendirmeye başlayan Şahin Zülfükarlı, 2005 yılındaki şirketlerinin yatırımlarına birçok katkı da bulundu.

Ticari faaliyetlere aşina olan Şahin Zülfükarlı elde ettiği bilgi-birimle demir çelik, inşaat ve turizm alanlarında yatırımlar yapmaya başladı.

Kalite ve bilgiyi referans alan, gelişen dünyanın yenilikçi yapısına uygun projeler ortaya koyan Şahin Zülfükarlı, iş hayatında güven veren ve fark yaratan bir liderlik ortaya koyarak sektörün bilinen ve güvenen isimleri arasında yer aldı.

Türkiye’ye yaptığı yatırımlar ve pozitif açıklamalarıyla tanınan Zülfükarlı, en sıkıntılı dönemler de dahi Türkiye’ye milyonlarca lira yatırım yaparak dış yatırımcılara da örnek teşkil etmiştir.

Zülfükarlı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevine halen devam eden Şahin Zülfikarlı evli ve halen İstanbul’da yaşıyor.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —