Tarih: 28.07.2012 09:57

Sahilde TSM konseri!

Facebook Twitter Linked-in

Başiskeleli vatandaşların ve misafirlerin ilgi gösterdiği programlar çocuğundan yaşlısına her yaşa hitap ediyor. Düzenlenen programlarla Başiskele Sahili adeta bambaşka bir havaya bürünüyor. 30 gün boyunca iftar sonrası sema gösterilerinden, Kur'an-ı Kerim tilavetlerine, Türk Halk ve Türk Sanat Müziğinden, çocuk eğlencelerine kadar çok sayıda etkinliğe ev sahipliği yapacak açık hava sahnesinde bu kez sahne alan isim Fırat Nadir Bilgin oldu.

 

 

 

 

Başiskele Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve birçok etkinliğin yeraldığı Başiskele Sahilindeki gösteri alanında sahneye çıkan Fırat Nadir Bilgin ve grubu birbirinden güzel sanat müziği eserleriyle dinleyenleri mest etti. Programı izlemeye gelenler arasında Başiskele Belediye Başkan Yardımcıları Köksal Ayabakan, Abdullah Çuhacı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Çelikiz , Kültür Sosyal İşler Müdürü Aziz Kurt vardı.

 

 

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin, geçen yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği, "Sahne Öğretmenlerin" performans yarışmasında Vokal'de birici olan müzik öğretmeni Fırat Nadir Bilgin aynı zamanda Başiskele Belediyesinin düzenlediği, "Başiskele orkestrasını kuruyor" yarışmasının proje koordinatörlüğünü yapıyor.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —