Tarih: 24.09.2012 13:50

Sağlıklı yaşamın adresi Eskihisar

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in sağlıklı yaşam için vatandaşları sabah sporu ve yürüyüşüne teşvik etmek amacıyla başlattığı geleneksel Eskihisar Sağlıklı Yaşam Yürüyüşleri kaldığı yerden devam ediyor. Her hafta Pazar günleri sabah saat 08.00’de Eskihisar Sakızağacı Parkı’ndan başlayan ve yaklaşık bir buçuk kilometre süren parkurda gerçekleştirilen yürüyüşe hafta sonunda yine çok sayıda Gebzeli katıldı.

 

 

Belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de katıldığı yürüyüşte Gebzeliler hafta sonunda doyumsuz Eskihisar manzarası eşliğinde tüm haftanın stres ve yorgunluğunu üzerinden atma fırsatı yakaladı.

 

 

SAĞLIKLI YAŞAM YÜRÜYÜŞÜNÜN ÖNEMİ

 

 

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in öncülüğünde sabahın erken saatlerinde başlayan yürüyüşe Gebzeli bayanlar da büyük ilgi gösteriyor.  Gebzeliler, yürüyüş boyunca ve ardından başlayan sabah kahvaltısında başkanlarıyla sohbet etme imkanı buluyor. Eskihisar’daki sağlıklı yaşam yürüyüşlerinin tüm Gebzelilere açık olduğunu belirten Başkan Köşker, “Eskihisar’da başlattığımız sağlıklı yaşam yürüyüşü projemiz, vatandaşlarımızın  sağlıklı ve zinde bir bedene  kavuşmalarını sağlamakla kalmıyor, değişik mahallelerden, her yaştan hemşehrimizin birbiriyle tanışıp, yeni dostluklar kazanmalarına vesile oluyor. Hafta sonları vakti olan herkesin bu yürüyüşlere katılmalarını tavsiye ediyorum” dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —