Tarih: 12.08.2021 00:21

Sağlıklı Bir Burun İçin Clinic BDC

Facebook Twitter Linked-in

Kulak burun boğaz, baş ve boyun ağrıları konusunda uzman olmuş kişilerden bir tanesi de Bülent Deniz Çuhalı'dır. Şu anda Clinicbdc'nin başında olan ve bu tür operasyonlara devam eden Çuhalı aynı zamanda evli ve 2 çocuk babasıdır. 2005-2007 yılları arasında Midyat Devlet Hastanesi'nde görev aldıktan sonra devlet memurluğu görevini bırakarak kendisini özelde geliştirmek için çalışmalar yaptı. Bunun için de birçok yurtiçi ve yurtdışı eğitim programlarına katılarak kendisini geliştirmek için gerekli çalışmalar yapan Çuhalı bu eğitimlerin sonucunda da makale yazmaya başladı. Bu makaleler birçok önemli dergide yayınlandı ve böylece Bülent Deniz Çuhalı'nın da tanınırlığı aynı oranda artmaya başladı diyebiliriz.

Bülent Deniz Çuhalı günümüzde birçok çalışma arkadaşıyla birlikte Clinicbdc'nin başında. 2010 yılından beri burada hizmet veren Çuhalı oldukça tanınmış bir operatör doktor olarak biliniyor. Clinicbdc ve kendisi için açılmış olan https://www.instagram.com/clinicbdc/ hesabında tam 103 bin takipçi mevcut. Bu hesabı incelediğiniz vakit de Clinicbdc'nin yapmış olduğu birçok operasyonu görebilirsiniz. Bu operasyonlar sonucunda insanların nasıl mutlu ayrıldığını da görme şansını elde edeceksiniz. Özellikle burun hem estetik açıdan hem de sağlık açısından insanların en çok operasyon yaptıkları bölgelerin başında geliyor. Sağlıklı bir görünüme sahip olmayan bir burun bazen sadece görüntü açısından kötü gözüktüğü gibi bazen de kişinin nefes almasının zorlanması gibi sağlık sorunlarına da yol açabiliyor. Bu sebeple de Clinicbdc'de genel olarak burun operasyonları yapıldığını söylemek mümkün.

https://www.clinicbdc.com sitesi üzerinden herhangi bir kulak burun boğaz, baş ve boyun ağrısı gibi bir sıkıntınız varsa randevu almanız mümkündür. Clinicbdc hafta içleri açık olan bir kliniktir ve saat 09.00-17.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Bu saatler arasında sizin için hangisi uygunsa randevu sisteminden takip edebilirsiniz. Sadece Bülent Deniz Çuhalı değil bu konuda uzman birçok kişi tarafından da hizmet verildiğini söylemek gerekir. Aynı zamanda %100 başarı garantisi sunan bir klinik olan Clinicbdc sosyal medyadaki gücünü de göz önünde bulundurursak Türkiye'de bu konuda en başarılı yerlerden bir tanesi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —