Tarih: 08.09.2015 17:46

Sağduyu çağrısı

Facebook Twitter Linked-in

 

Soba ve Taşdemir, ülkede oluşturulmaya çalışılan kargaşa ortamına karşı dikkatli olunması konusunda uyardılar.AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir'in sosyal medyadaki açıklamaları şöyle;

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba: "Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca bölgesinde düzenlenen terör saldırısı ve sonrasında çıkan çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet acılı ailelerine sabır ve saldırıda yaralanan kahraman askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Vatanımızı bölmeye ve al bayrağımızı indirmeye kastetmiş kalleş terör örgütü ile canları pahasına çatışan asker ve polislerimizin daima duacısı ve destekçisi olmalıyız. Tek yumruk tek yürek olup hainlere karşı dimdik durmamız gereken bu zor günlerde provokasyonlara gelmemeli ve terör örgütünün emellerine ulaşmalarına fırsat vermemeliyiz. Bu haince saldırıların en başından beri Türkiye Cumhuriyeti hainlere karşı en sert cevabını vermiştir ve terör örgütünün sonu gelene kadar aynı kararlılıkla sert cevabına devam edecektir. Şu bilinmeli ve asla unutulmamalıdır ki; bu kalleşçe haince ve çirkince saldırıları gerçekleştirenler pis emellerine asla ulaşamayacaklar. AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı olarak tekrardan şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun."

 

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir: "Değerli gönültaşlarım, yaşanan olaylar ve içerisinde bulunduğumuz zor günlerden geçmekteyiz. Her geçen gün gelen Şehit haberleri tüm milletimizi ve camiamızın moralini bozmuştur. Halkımızın haklı tepkisi sonucu bayraklarını alan vatandaşlarımız sokaklara dökülmüştür. Yürüyüşler ve araç konvoyları ile ev ve iş yerlerine asılan Türk bayrakları ile olaylar protesto edilmiştir. Ve devam da edecektir. Değerli Ülküdaşlarım zor süreçten geçerken çok uyanık olmak hainlerin yapmak istediği kargaşaya ve iç savaş kışkırtmalarına karşı vatandaşlarımızı da uyararak olacak kargaşaya ve taşkınlara fırsat vermemeliyiz. Gebze İlçe teşkilatı olarak yapılan toplantı ve yürüyüşlerde  üç hilalli bayrağımızın ve bozkurtlu flamaların kullanılması yürüyüşe katılanların bozkurt işareti yapması ve neticesinde taşkınlık yapılmasına müsaade etmiyoruz. Biz ülkücüler olarak bu hususta dikkat edip bunları yapanları uyarmalıyız. Emniyet güçleri ile her konuda iş birliği yaparak yardımcı olunmalı ve bu zor günleri birlikte aşmalıyız. Bir olmak beraber olmalı ve ülkemize hep beraber sahip çıkmalıyız. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızı metanetli ve sağ duyulu olmaya çağırıyor şehitlerimize bir kez daha rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —