Tarih: 23.10.2012 15:14

Sağanak yağmur heyelana neden oldu!

Facebook Twitter Linked-in

 

Narlı ve İlhan köylerini Erdek’e bağlayan yollarda kısmi çökmeler oldu. Narlı ve İlhanlar'a ulaşım sağlanamıyor. Pazartesi gününden itibaren aralıksız süren sağanak yağmur Erdek ilçe merkezini etkilemezken, Erdek’e girişi sağlayan yollarda çamur ve mil birikintisi kısa süre trafiği etkiledi. Erdek Belediyesi ve Karayolları ekiplerinin yoğun çalışmalarıyla yollar açıldı. 

 

 

 

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, gece saatlerinde hızını arttıran sağanak yağmurun şehir merkezini etkilemediğini belirterek, "Önceden aldığımız tedbirlerle dere yataklarımızı zamanında temizlemiş olmamız, su giderlerinin düzenli olarak temizlenmesi sayesinde geçtiğimiz yıllardaki gibi ilçe merkezinde ciddi bir sıkıntı yaşamadık. Erdek-Bandırma yolunun Tekzeytin mevkiinde ise çamur ve mil birikmesi sebebiyle kası süreli trafikte aksamalar olmu. Belediyemiz ve Karayolları ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde yol kısa sürede açıldı" dedi.

 

 

 

Narlı köyüne ulaşımın aksamalı da olsa sağlandığını söyleyen Başkan Aysan, İlhan köyünde ise çalışmaların devam ettiğini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —