Tarih: 16.05.2012 16:35

Sağanak yağış Sakarya'da hayatı felç etti!

Facebook Twitter Linked-in

Sakarya’da etkili olan sağanak yağış ve fırtına, yaşamı olumsuz etkiledi.  Marmara Bölgesinde bugünden itibaren etkili olması beklenen fırtına, Sakarya’da saat 15.00 sıralarında şiddetini artırdı. Bir anda bastıran sağanak yağmurun ardından çok sayıda ev ve iş yerini su bastı. Fırtına ise, Adapazarı ilçesi Çark Caddesi üzerinde bulunan ağaçlar devrildi. Caddede bulunan Sakarya Atatürk Lisesi önündeki minibüs durağının yanındaki ağacın gövdesi, büyük bir gürültüyle ikiye ayrılarak durağın bulunduğu alana devrildi. 

 

 

 

Sakarya Atatürk Stadyumunun önünde bulunan bir ağaç da, fırtınaya dayanamayarak yolda seyir halinde olan Bekir Öztürk idaresindeki 54 DS 949 plakalı otomobilin üstüne düştü. Ağaç, iş makinesiyle otomobilin üstünden alındı. sürücü Bekir Öztürk, olay sonrası büyük şok yaşadı.

 

 

 

Arifiye ilçesinde bulunan Sakarya 1. Organize Sanayi Bölgesindeki 22 metrelik bir yüksek gerilim nakil direği, yıldırım düşmesi sonucu büyük bir gürültüyle çöktü. Sanayiye uzun süre elektrik verilemedi. Sedaş ekipleri yıkılan direğin çevresinde önlemler aldı. Sakarya Meteoroloji Müdürü Mustafa Yıldırım ise, metrekareye 8 kilogram yağış düştüğünü kaydetti. Gök gürültülü sağanak yağışın Çarşamba günü de etkisini devam ettireceği kaydedildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —