Tarih: 06.10.2015 14:25

Sadece çöp mü toplayalım?

Facebook Twitter Linked-in

Darca Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda CHP grubu belediyenin  performans değerlendirmesini yaparak, eksiklerini dile getirdi. Değerlendirmeye karşı çıkan Karabacak, " Sadece çöp toplayacak değiliz." dedi.

Darıca Belediyesi ekim ayı meclis toplantısı belediye meclis salonunda dün yapıldı. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak tarafından yönetilen meclis toplantısında CHP grubu önerge üstüne önerge verdi. Darıca Belediyesi’nin planladığı projeleri hayata geçirmede yetersiz kaldığını performans değerlendirmesinde söyleyen CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Musa Kovalı Maraton gibi organizasyonlarla Darıcalıların oyalandığını belirti. Büyükşehir tarafında yeterli hizmetin alınmadığını söyleyen CHP  Grubu ilçe için daha sağlam projelere ihtiyaç duyulduğunu belirtti. Başkan ise “sadece çöp toplayacak değiliz tabiki maratonda kültür merkezide yapacağız, Büyükşehirle birlikte uyumlu bir şekilde projelerimizi hayata geçiriyoruz. Bayramoğlunda büyük bir proje hayata geçecek. Seviye ve hizmet çıtasını sürekli yükseltmeye çalışıyoruz. 2016 içinde Darıca'da sosyal ve çevresel tüm projeler tamamlanacak.” açıklamalarında bulundu. Toplantıda 2016 yılı Belediye bütçesi 140 milyon olarak meclis tarafından onaylandı.

Toplantıda haftasonu gerçekleştirilecek olan yarı maraton için Başkan tüm meclis üyelerini koşmaya davet ederek,  Darca Kültür Merkezinin de dekorasyon dahil tamamlandığını belirtti. Başkan DKM'nin  17 ekim saat 14.00 de açılışının gerçekleştirileceğini söyledi.

HABER:LALE KALAYCIOĞLU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —