Tarih: 12.08.2017 17:02

Saçlarınızın çabuk uzamasını istiyorsanız bu önerilere dikkat!

Facebook Twitter Linked-in

 Bu süreçte uzun saça alışkın olanlar durumdan çabuk sıkılır ve kısa sürede saç uzatmanın yollarını aramaya başlarlar. Kimi kaynak yaptırarak kimi de saç uzatmaya yarayacak farklı ürünler kullanarak bu sorunlarına bir çözüm arar. İşte size saç uzatmaya dair üç tüyo...

Vitamin takviyesi önemli

Kaliteli saçlara sahip olmak istiyorsanız, bir uzmandan da görüş alarak kalsiyum, magnezyum, çinko ve bakır içeren vitaminleri içmeyi tercih edebilirsiniz. Şampuan seçimi yaparken keratinli olanlara yönelmek de, saç kalitesini artırır ve saçlarınızın ipeksi bir görünüme kavuşmasını sağlar.

Düzenli saç kesimi

Hasarlı, kırık ve yıpranmış saç uçlarınızı düzenli olarak kestirirseniz, sağlıklı uzamasını sağlayabilirsiniz. Bu süreçte şekillendirici ürünlerden uzak durmanızda da yarar var. Çünkü bu ürünler yıkasanız da kafa derinizde birikip saç diplerinin hava almasını engelleyebilir.

Saç köklerine masaj

Banyo yaptıktan sonra mutlaka kafanıza parmak uçlarınızla masaj yapın. Bu sayede saç köklerindeki kan akışını hızlandırarak saç uzamasına olumlu anlamda etki edebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —