Tarih: 12.10.2021 14:32

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Facebook Twitter Linked-in

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Saç ekimi İstanbul veya diğer illerde profesyoneller tarafından yapılan ve kellik problemine kalıcı çözüm bulan bir işlemdir. Son yıllarda giderek artan talep doğrultusunda saç ekimi yaparak hayallerindeki görünüme kavuşan kişi sayısı da artmaktadır. Siz de saç ekimi işlemlerinin ne şekilde yapıldığını merak ediyorsanız bu yazımızdan detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. 

Kimler Saç Ekimi Yaptırabilir?

Saç ekimi sürecinden önce kimlerin saç ekimi yaptırabileceği konusuna değinmek gerekir. Günümüzde kellik, kişisel bakımda ve görünümde özellikle erkeklerin karşılaştığı en büyük sorunlardan biridir. Saç dökülmesine bir türlü çözüm bulamayan ve genetik olarak şanssız erkekler için en iyi çözümler saç ekimi uygulamalarındadır. Son yıllarda en çok tercih edilen estetik uygulamaların başında gelen İstanbul saç ekimi şu durumda olan kişiler tarafından uygundur:

Görüldüğü üzere profesyonel anlamda saç ekimi uygulamalarından yararlanabilecek olan kişiler bu şekilde sıralanabilir. Saç ekimine karar verdikten sonra uzman desteği ile gerçekleştirilmesi gereken süreç ise saç ekimi uygulaması olarak tanımlanır. 

Saç Ekimi Uygulaması 

Saç ekimi uygulamalarında ilk olarak kişinin saç yapısı tahlil edilir ve saç analizleri yapılır. Bu analizler sonucunda greft miktarı ve ekim yapılacak bölge belirlenir. Saç ektirme fiyatları konusunda farklılık gösterse de temelde uygulama şu aşamalardan oluşur:

En doğal görünüm elde edebilmek için saç ekimi süreçlerinde profesyonel ekipmanlar kullanan uzmanlardan destek alınmalıdır. Dolayısıyla İstanbul ve Türkiye’nin en iyi saç merkezleri arasından seçim yaparken bu tür kriterlerin de göz önünde bulundurulması gerekir. 

Saç Ekimi Sonrasında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Saç ekimi işlemi tamamlandıktan sonra da kişinin dikkat etmesi gereken bazı detaylar vardır. Saç ekimi uygulaması sırasında hem donör bölgeye hem de nakil bölgesine işlem yapıldığı için her iki bölgenin yıpranmamasına özen gösterilmelidir. Saç ekimi işleminden sonra ilk 3 gün mutlaka evde istirahat edilmeli ve baş bölgesini darbelere karşı korumak gerekir. 

Kaynak: www.memurhaberci.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —