Tarih: 07.12.2021 10:57

Saç Dökülmesi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Facebook Twitter Linked-in

 

Saç Dökülmesi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Kadın ve erkeklerin en sık yaşadığı problemlerden biri saç dökülmesidir. Zayıflayan saç güçlülüğünü kaybeder ve koparak dökülmeye başlar. Oluşan bu doğal dengeye saç dökülmesi denir. Saç dökülmesi tepkisel ve kronik olmak üzere iki çeşide ayrılmaktadır. Bunlardan biri tepkisel dökülme ikincisi ise kronik dökülmedir. 

Tepkisel dökülmeler, 6 aydan kısa süre sürer. Stres, yetersiz beslenme, doğum sonrası, mevsim geçişleri, ısı ile şekillendiriciler ve kimyasal işlemler gibi durumlarda gözlemlenmektedir. Kronik dökülmeler ise 6 aydan uzun süren hormonel ve kalıtsal dökülmelerdir. 

Peki saç dökülmesi nasıl önlenir?

İlk adım olarak saç yapısına uygun doğru ürün tercih edilmesi ve dermokozmetik içerikli bakım ürünleri kullanılması tavsiye edilmektedir. Saç bakımının olmazsa olmazı şampuan tercihi de son derece önem taşır. Günümüzde birçok markanın saç dökülmesine karşı şampuan çeşidi bulunmaktadır. O halde gelin birlikte inceleyelim.

Vichy Dercos saç dökülmesine karşı şampuan, içeriğindeki Aminexil,PP,B5,B6 saçları güçlendirerek dökülmesini önlemeye, saçları güçlendirmeye ve canlılık kazandırmaya yardımcı olur.

Bioxcin saç dökülmesine karşı şampuan, yoğunlaştırılmış formülü sayesinde saç dökülmesini engellemeye yardımcı olur.  Formülündeki mineral ve vitaminler ile saçı ve saç derisini besler. Bitkisel içeriği sayesinde saçlara doğal bir canlılık kazandırır.

Sebamed saç dökülmesine karşı şampuan, geliştirilmiş özel formülü sayesinde saçları güçlendirerek dökülmesini önler.  Saçlara hacim kazandırır.

Sizde erkek tipi saç dökülmesi, kadın tipi saç dökülmesi , saç dökülmesine karşı serum gibi daha bir çok ürün çeşidini Dermokozmetika’da inceyelin! Dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla hemen sahip olun!

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —