Tarih: 03.02.2016 13:07

Sabundan meyve yapmaya ne dersiniz?

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli’nin farklı yerlerinde kurduğu stantlarla branş tanıtımlarına hız veren KO-MEK bu kez Symbol AVM’de tanıtımını yaptı. KO-MEK Serdar Kurs Merkezi mis sabun usta öğreticisi Nilgün Şar ve kursiyerler Sevcan Şirinoğlu ve Melike Kula, tanıtım programında rendelenmiş sabundan hamur yaparak, elde şekil verildi. Rendelenmiş sabunla birbirinden güzel objelerin yapıldığı uygulamada özellikle mutfak süsü olarak tasarlanan sebze ve meyve figürleri dikkatleri çekti.  

KO-MEK MİS SABUN KURSUNU TANITTI
Rendelenmiş sabundan hamur yaparak elde şekil verdiklerini ifade eden KO-MEK Serdar Kurs Merkezi mis sabun usta öğreticisi Nilgün Şar yapılan figürlerle mutfaklara süs eşyası yaptıklarını belirtti. Kursiyerlerden Sevcan Şirinoğlu mis sabun kurslarına büyük bir keyifle katıldıklarını ifade ederken branş tanıtımına katılan bir diğer kursiyer Melike Kula ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek kursların mis sabun kursuna tüm vatandaşları davet etti.

komek-2.jpg

3 AYDA 36 KURSİYER
Vatandaşlar tarafından fazla bilinen bir branş olmayan mis sabun kursu KO-MEK tarafından Körfez ve Serdar Kurs Merkezi’nde veriliyor. Geçtiğimiz dönem ilk kez açılan mis sabun kursuna 36 kişi katılmıştı. Bu dönemde Körfez ve Serdar kurs merkezlerinde verilen eğitimlerde 3 aylık kısa bir sürede 36 kişi eğitim aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —