Tarih: 26.10.2015 11:50

Saadet’e verilen oylar boşa gitmeyecek

Facebook Twitter Linked-in

 SP Kocaeli Milletvekili adayı Nurettin Çelik ezber bozmaya devam ediyor. Çelik, özellikle Anayasa Mahkemesiyle ilgili hukuki mücadelenin verilen oylarla kazanılacağını vurgu yaparak, “ Kimsenin endişesi olmasın Saadet’e verilen oylar bu seçim boşa gitmeyecek” dedi

1 Kasım seçimlerine oldukça iyi hazırlanan Saadet Partisi’nde yoğun mesai devam ediyor.  Manav kökenli bir numaralı adayı Nurettin Çelik, gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılaşıyor. Türkiye’nin bir dönüm noktasında olduğuna dikkat çeken Çelik ve partililer son olarak Körfez’de esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Yalı Mahallesi’nde 7’den 70’e ziyaret yapan esnafın hatırını soran, miniklerle kucaklaşan, yaşlılarla selamlaşan ve gençlerle de şakalaşan Çelik, sohbetlerinde Saadet Partisi’nin bu seçimler büyük bir başarıya imza atacağını söyledi.

BİZE İNANIN, OYUNUZU VERİN

Özellikle her seçim dönemi yaşanan, ‘oyum boşa gitmesin’ kaygısına dikkat çeken Çelik, yaptığı konuşmasında, “Saadet Partisi Türkiye genelinde en çok oyu kentimizden almıştır. Bunu hepimiz biliyoruz. İşte bu hedefle bu oylarımızı 80 bine taşırsak partimizin bir temsilcisi mecliste yerini alacaktır. Bakın şuna dikkat çekiyorum. Barajı aşarsak demiyorum. Çünkü artık hesaplarımızı, alacağımız oylar üzerine yaptık. Hep söylüyorum baraj kaygımız yok ve bizim için önemli olan alacağımız oylardır. Çünkü baraj 80 bin oyla artık tarih olacaktır. İşte bize inanın ve bu hedefe birlikte ulaşalım. Oyunuz boşa gitmesin endişesinden de artık uzak duralım” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —