Tarih: 13.12.2011 11:49

Saadet ve CHP'den anlamlı buluşma

Facebook Twitter Linked-in

 

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak ve beraberinde ilçe yöneticileri Mehmet Saraç, Cafer Demirel, Halil Çelik, Rahmi Özkal, Mustafa Ballı, Gençlik kolları yönetim kurulu üyesi Hüseyin Ayyıldız, Yılmaz Gök ve Yenimahalle Mahalle Temsilcisi Aykan Dönmez ‘i CHP Çayırova İlçe yönetimi ile beraber makamında kabul eden İlçe Başkanı Veysel Suludere ziyaretten duyduğu memnuniyeti şöyle ifade etti.

 

"KERBELA ÇOK ÜZÜCÜ VE MANA DOLU BİR GÜNDÜR"

 

CHP Çayırova İlçe Başkanı Veysel Suludere, ‘’Öncelikle şunu belirtmek istiyorum.  Böylesine özel ve mana yüklü bir etkinlik davetimize icabet eden tek siyasi parti sizsiniz. Bundan ötürü sizlere  teşekkür etmek istiyorum. Aşure Günü;, tarihte yaşanmış olan kerbela olayında başta Hz. Hüseyin ve şehit olanlar için, yas ve matem haftasıdır. Aşure Günü birçok insan tarafından sadece Aşure yapılıp dağıtılması olarak biliniyor olabilir ama Aşure Günü mana olarak çok derin ve hüzün dolu bir etkinliktir. Tarihte yaşanan bu acı olay tüm İslam aleminin ortak acısıdır. Bu anlamda Saadet Partisi olarak bu konuda sizlerin en üst seviyede hassasiyet göstermesi ve bu özel haftanın anlamını bizlerle paylaşması bizler için çok önemlidir.  Partim ve şahsım adına sizlere sonsuz şükranlarımı iletiyorum’’ dedi. 

 

"DÜN YAŞANANLAR BUGÜN DE VAR"          

                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak; ‘’Peygamber efendimiz Hz. Muhammet Mustafa (S.A.V.) in gülü Hz. Hüseyin’in şehit edilmesi elbette bütün Müslümanlar için büyük musibet ve üzüntüdür. Bundan dolayı birlikte icra ettiğimiz bu anlamlı ve hüzün dolu gün biz Müslümanların ortak acısıdır. Ne acıdır ki dün Hz. Hüseyin’i şehit eden yezitler bugünde Orta Doğu'da, Türkiye’de ve nice Müslüman ülkelerde Hüseyinler'i, Ahmetleri, Alileri şehit etmeye devam ediyor. Bu gelişmeleri acı ve ızdırapla, izlemek zorunda kalıyoruz. Temennim, öncelikle toplumlar olarak aralarımızdaki kırgınlıkları, sorunları bir kenara bırakıp tüm islam alemi olarak birlik ve beraberlik içinde bugünün yezitlerine karşı durmaktır. Hz. Ali’nin bir özdeyişi vardır. ‘’Adalet için en büyük talihsizlik, devleti idare edenin zalimliğidir’’ zalim idarecilerin başta oldukları ülkelerde zulümden başka bir şey göremezsiniz. Bu sistemde zulüm kaçınılmazdır dedi. Bayrak, son olarak şunları ifade etti. Böylesine manalı ve kutsi bir mübarek günde sizlerle bu mana üzere bir araya gelmek bizleri de son derece mutlu etti. Göstermiş olduğunuz ilgi ve ikramdan ötürü partim ve şahsım0adına0teşekkür0ederim’’ dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —