Tarih: 12.07.2015 16:36

Saadet Tatlıkuyu’da İftar Yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Tatlıkuyu Vadisinde tüm Milli Görüşçüleri bir araya toplayan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığının iftar programına ana kademeden mahalle teşkilatlarına kadar tüm yönetimler ve Milli Görüş davasına gönül verenler katıldı. Büyük bir izdihamın yaşandığı iftar programında 5 yüz kişilik masalar haricinde piknik havasında çimlerin üzerinde iftarlarını açan Milli Görüşçülerde oldu.

“İSLAM DÜNYASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının sonlarına yaklaştığımız bu günlerde gerçekleştirdiğimiz birlik beraberlik iftarında siz değerli dava kardeşlerimiz ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek sözlerine başlayan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, “Bu Ramazan vesilesiyle Cenab-ı Allah’tan niyazımız odur ki, Alemi İslam’ın bir çok noktasında zulüm altında baskı altında ekonomik yokluk altında yaşayıp ağız tadıyla Ramazanı geçiremeyen evinde çoluğuna çocuğuna iftar ve sahur sofrası kuramayan milyonlarca Müslüman kardeşimin de yaşadıkları baskı ve zulümlerden kurtulmalarıdır. Zannetmeyelim ki bizim bu duamız sadece kavli bir duadır. Şunu hiçbir zaman unutmayın bizler Türkiye’de siyasi çalışma yapıyoruz ancak sadece Türkiye’de yaşayan insanların mutluluk ve refahını hedef alıyoruz. Ülke insanımızla beraber bütün İslam Dünyasında yaşayan kardeşlerimizi Saraybosna’mızın da, Mora’nın da, Doğu Türkistan’ın da, Halep’in de, Şam’ın da, Bağdat’ının da, Gazze’nin de velhasıl yeryüzünde ki bütün Müslüman Kardeşlerimizin geleceği için siyaset yapıyoruz. Tabiri caizse biz siyasi çalışmalarımızı kendimiz, şahsımız için değil bir bütün İslam Dünyası için yapıyoruz.” dedi.

“DAHA AZİMLİ DEVAM EDECEĞİZ”
Bu sıcak günlerde açık havada düzenlenen iftar programından son derece hoşnut kaldığını ifade eden Saadet Partisi Kocaeli İl Müfettişi Nurettin Çelik, “Zor ve yorucu bir seçim dönemi geçirdik. Seçim döneminde ailelerinden uzak kalan kardeşlerimiz Ramazan ayında bunu inşallah bol bol telafi ettiler. Biz kendi nefsimiz için değil kardeşimiz için siyaset yapıyoruz. Bu anlamda çalışınca yorgunluk yaşamıyoruz. Şimdi Ramazan ayının enerjisi ile bayram sonrasında çalışmalarımıza eskisinden daha istekli ve azimli bir şekilde devam edeceğiz.” dedi. 

11749362_10153504760947700_97129686_n.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —