Tarih: 11.03.2013 09:47

Saadet Partisi’nde gergin kongre!

Facebook Twitter Linked-in

Delegelerin silinmesi yüzünden gergin geçen kongrede genel başkan yardımcıları Hasan Bitmez ve Birol Aydın’ın da Gebze’de olmasına rağmen katılmadığı gözlendi. 

 

SP Gebze İlçe Teşkilatında yapılan kongrenin divan başkanlığını genel merkez yöneticisi ve eski İzmir İl Başkanı Şerafettin Kılıç yaptı. Seçim öncesi kısa bir konuşma yapan Kılıç, Saadet Partisi’nde ilçe başkanı olmanın bir lütuf olduğuna dikkat çekti. Merhum Erbakan’ın sözleri ile konuşmasını güçlendiren Kılıç, “Önemli olana burada günün şartlarında en iyi hizmet verecek isme görev vermektir, bundan başkaları yapamaz anlamına gelmemeli” dedi.  Kılıç’ın konuşmasının ardından sadece tek maddelik seçim maddesi olan kongreye geçildi ve önce kadınların oy kullanmasına izin verildi. 

 

Mevcut Başkan Nurettin Çelik ile eski ilçe başkanlarından Celal Dülger’in aday olduğu kongrede özellikle Nurettin Çelik’e muhalefet olan kanadın son derece gergin olduğu gözlendi. Delege olmayanlar parti teşkilatına alınmazken, Gebze’de olmalarına rağmen genel başkan yardımcıları Hasan Bitmez ve Birol Aydın’ın da kongreye katılmadığı görüldü. 

NURETTİN ÇELİK’İN LİSETSİ:  Ergin Öztürk, Mehmet Tatlı, Yunus Karakaya, Mehmet Çelik, Süleyman Önver, Rüstem Coştur, Çağatay Kepek, Hakan Çakcak, Şaban Atalı, Kenan Altunalan, Hacı Ali Aydın, Murat Ekinci, Volkan Gemiksiz, Muhammed Günler ve H. İbrahim Yıldız.

 

CELAL DÜLGER’İN LİSTESİ: Abdurrahman Dursun, Ali Osman Bilikçi, Bünyamin Kahraman, Engin Kılıç, Fatih Ergün, Fatih Yılmaz, Halil Kısaoğlu, İhsan Malkoç, Kamil Tokgöz, Mehmet Çergel, Mehmet Penbegüllü, Muammer Özkan, Muhammet Günler, Mustafa Kabaca, Mustafa Oğuz, Mustafa Sarıyar, Necmettin İşlek, Nevzat İpek, Osman Gül, Ömer Çapar, Selim Tezcan, Serhat Naç, Süleyman Toksoy ve Yavuz Akpınar.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —