Tarih: 21.01.2015 09:55

Saadet Kocaeli gençliğinden fikir duvarı

Facebook Twitter Linked-in

Ağırlıklı gençlerden olmak üzere gelip-geçen kişilerden temennilerini, düşüncelerini, beklentilerini, istek ve arzularını fikir duvarına yazmaları istendi.Kişiler, yoğun ilgi göstererek fikir duvarında hiç boş yer bırakmadan yazılarla donattılar. Latife dolu sözlerin yanı sıra insanların sorunlarıyla ilgili istekler ve düşünceler duvarda yer aldı.

Konuyla ilgili Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet İkbal Yıldırım bir açıklamada bulundu. Yıldırım, “Algılarla profesyonelce oynandığı ve insanların güncel yanılgılara düşürüldüğü günümüzde; kendi sorunlarının ötesinde düşünemez ve kafasına takmaz toplum inşa edilmeye çalışılıyor. Bu şekilde sömürüyü sorgulamayan yapı devam etsin isteniyor. Buradan hareketle, kişileri düşünmeye sevk etmek ve düşüncelerini dile getirmek için fikir duvarını oluşturduk” dedi.

Fikir Duvarı çalışmasında dikkat çekici istekler yer aldı. Bu isteklerin bazıları şunlardı; Basına özgürlük, Adalet istiyoruz, İş istiyorum, milli bir hükümet istiyorum, Öğrenciye kent kart bedava olsun istiyorum, Asgari ücrete zam istiyorum, Taşeron işçiliğe hayır, Fabrikalar satılmasın, mutlu bir dünya, Bozaiye hayır, düzenli bir trafik...Saadet Partili gençlerin açtığı fikir duvarı Çarşamba günü akşam saatlerine kadar açık kalacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —