Tarih: 30.11.2015 14:32

Roz Otel ve Restoran hizmete girdi

Facebook Twitter Linked-in

Roz Otel ve Restoran Gebze Eskihisar’da cumartesi günü yapılan resmi açılış töreni ile hizmete girdi. Gebze’nin turizmine ve istihdamına katkı sağlamak için kolları sıvayan Roz Grup bünyesindeki otel ve restoranda hizmet hedefi müşteri memnuniyeti olarak vurgulandı.

Eskihisar’ da hizmete giren Roz Otel ve Restoran açılışına Roz Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zengin Özgönen, Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, Roz Grup yöneticileri, çok sayıda iş adamı, basın mensupları katıldı. Kurdele kesiminden önce Roz Grup adına selamlama konuşması gerçekleştiren Roz Grup Turizm Danışmanı Cengiz Demirkaya, "Uzun süre Gebze’de inşaat ve gıda sektöründe faaliyet  gösteren Sayın Zengin Özgönen’in  ilkeli ve değer anlayışlı  yönetimi ile adil bir dünya görüşüne sahip, girişimci bir ortam oluşturmak ve küresel ekonominin getirdiği rekabette etkin oyuncular olmak için buradayız. Turizm sektörüne bugünden sonra dahil olmuş bulunmaktayız.2 milyon liraya mal olan  bu yatırım tamamen kendi öz kaynaklarımızla tamamlanmıştır. Otelimiz bir yıldızlı turizm işletme belgelidir ve yıldız yükseltmek için çalışmalar şimdiden başlamıştır. Alanında uzman personelimizle müşterilerin huzurlu konaklamaları ve mutlu ayrılmalarına dayalı müşteri memnuniyeti temel hedefimizdir" ifadelerini kullandı.

 

ROZ AYRICALIĞI

Konuşmanın ardından protokol tarafından Roz Otel ve Restoran’ın kurdelesi kesildi. 14 oda ve 28 yatak kapasiteli, muazzam deniz ve Eskihisar manzarası ayrıcalığındaki Roz Otel ve Restoran, 12 kişilik alanlarında uzman bir ekip ve yeni bir hizmet anlayışı ile kapılarını açtı. Otopark sorunu olmayan, sahile sıfır noktada ki turizm ruhsatlı Roz Otel’de ayrıca açık ve kapalı 200 kişilik iki restoran bulunuyor. Balık ve kebap ağırlıklı Türk mutfağının lezzetini yansıtacak olan restoranda özellikle balık çeşitleri zengin. Cuma-Cumartesi akşamları fasıl müziğiyle misafirlerini ağırlayacak olan Roz Otel ve Restoran düğün, nişan gibi cemiyet toplantıları ve toplu yemek için yine tercih edilir bir mekan olmayı hedefliyor.

Haber:LALE KALAYCIOĞLU

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —