Tarih: 29.10.2015 20:05

RİNGLERİN BOĞASI KARİZMAYI ÇİZDİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Eski hafif siklet boksörü ve aynı zamanda 10 çocuk babası Yusaf Mack'in iki erkekle çekilmiş olan eşcinsel görüntüleri ortaya çıktı. Söz konusu görüntüler 2014 aralık ayından beri üyelikle girilebilen bir web sitede görüntülenmekte.

HATIRLAMIYORMUŞ

Mack New York'ta çekilien görüntülerde görünmek için 4 bin 500 dolar aldığını kabul etti lakin kendisine çekim öncesi uyuşturucu verildiğini bu sebeple görüntülerde olan anları hatırlamadığını belirtti.

35 yaşındaki eski boksör, "Kendimi bildim bileli tüm hayatım boyunca bana "fahişe tiryakisi" derlerdi. Ben kadınları severim. Erkeklere dokunduğum tek vakit ringdeki boks maçlarımdır" dedi.


PARAYA İHTİYACI OLDUĞU İÇİN KABUL ETMİŞ

Ringlerde 'Saldıray Mack' (Mack Attack) olarak bilinen Yusaf Mack, bir seks filmi çekiminde rol alabileceği teklifi geldiğini bunu da Philadelphia'dan uçup gitmek için paraya ihtiyacı olduğundan kabul ettiğini söyledi.


"BANA HAP VE VOTKA VERDİLER"

Kendisine verilen Bronx'taki bir adrese gittiğini burada ortalıkta çıplak kadınların dolaştığını belirten Mack; "Bir içkiye ihtiyacım vardı bana bir hap ve votka ikram ettiler. Hapı ve votkayı aldım. Daha sonra hatırladığım şey bir trende uyandığım oldu" dedi.

FACEBOOK ŞİFRESİNİ DE UNUTMUŞ

Söz konusu video DawgPound USA isimli üyelikle girilen, daha çok Afro Amerikan gay üyelere hitap eden bir sitede yayınlandı. Yusaf Mack, geçen hafta sonuna kadar videodan haberinin olmadığını ne zaman ki arkadaşlarının kendisiyle muhabbeti kestiğini o zaman görüntülerden haberdar olduğunu açıkladı. Mack, şimdi her ne kadar video yapımcılarını takip edip bulacağım dese de Facebook şifresini unutmuş.

escinsel-goruntuleri-cikti-hatirlamadi-7825275_1371_m.jpg

 

gay-pornosu-cikan-boksorden-ilginc-savunma-7825275_x_4717_o.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —